Tick Tool til serieproducerende virksomheder

Serieproducerende virksomheder effektiviserer med Tick Tool

Autodesk Inventor brugere i serieproducerende virksomheder anvender primært Tick Tool serien med henblik på at skabe overblik, reducere fejl og for at spare tid.

Tick Tool er er et add-on til Autodesk Inventor, der er udviklet af Tick Cad. Programmet indeholder en række funktioner der automatiserer og effektiviserer arbejdsgange, og som normalt udføres manuelt.

Helt specifikt anvender serieproducerende virksomheder Tick Tool til levering af data til produktions- og montageafdelingen. Det sker hovedsageligt gennem funktionen for nem generering af 2D filer (.dxf, .pdf, .stp, m.fl), funktionen for hurtig indtastning af iProperties og brugerfladen der skaber et visuelt overblik over filstatus i projekterne. 

Tick Tool Autodesk Inventor Workflow serieproducerende virksomhed Spar tid

"Tick Tool giver os mulighed for at tilpasse programmet til vores eget workflow. Det sparer os meget tid ved at automatisere processer, der tidligere blev udført manuelt"

Ingvar Jochumsen, Technical Manager, Bader Iceland ehf.

33% af brugerne sparer 3-5 timer pr. uge

I en brugerundersøgelse, gennemført blandt Tick Tool kunder i serieproducerende virksomheder, har vi adspurgt omkring hvilken værdi programmets features tilfører, samt hvilken tidsmæssig besparelse man opnår i arbejdet med Tick Tool.

Undersøgelsen viser, at 33% af brugerne sparer 3-5 arbejdstimer pr. uge, hvilket svarer til en gennemsnitlig besparelse på ca. 3 arbejdsdage om måneden, pr. Tick Tool bruger.

Tick-Tool-SMC-content-02_DK_

Tick Tool webinars

Tick Cad er certificeret Autodesk Gold Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction.

Siden 2013 har Tick Cad udviklet og vedligeholdt Tick Tool, et add-on til Autodesk Inventor, som sikrer ensartet struktur og sunde arbejdsgange for alle, der arbejder med 3D CAD-design, dokumentation og produktion.

Vi afholder løbende webinarer om brugen af Tick Tool inden for forskellige brancher.

Sådan sparer du tid i Autodesk Inventor med Tick Tool

Tick Tool produkter

Har du brug for yderlig information omkring Tick Tool?