Tick Tool til projektvirksomheder

Projektvirksomheder skaber værdi med Tick Tool

Autodesk Inventor brugere i ordreproducerende- og projektvirksomheder anvender Tick Tool serien med henblik på at skabe overblik og effektivisering i det daglige arbejde. 

Tick Tool er udviklet af Tick Cad som et add-on til Autodesk Inventor og programmet indeholder en række features, der automatiserer og effektiviserer arbejdsgange, som ellers skal udføres manuelt.

Specifikt anvender ordreproducerende- og projektvirksomheder Tick Tool til effektiv indtastning af iProperties, til levering af tegningssæt/dokumentation til produktionsafdelingen, samt til at skabe et brugervenligt og visuelt overblik over filstatus.  

Tick Tool Autodesk Inventor Workflow ordreproducerende projektvirksomhed Spar tid

”Det visuelle projekt overblik, automatisk generering af DXF og PDF- filer,  where used og information om total antal er nogle af de funktioner vi hypigst anvender i Tick Tool Manager,  vi har således sparet ca 4-5 timer om ugen i manuelle rutiner og øget vores effektivitet. Et plus er yderligere, at investeringen er tilbagebetalt i løbet af 1 måned." 

Michael Kallestrup from BCM Transtech A/S

Spar tid med tick Tool…hver uge!

I en undersøgelse, gennemført blandt Tick Tool brugere i ordreproducerende- og projektvirksomheder, har vi adspurgt omkring værdien af programmets funktioner, samt hvilken tidsmæssig besparelse, de oplever ved at benytte programmet.

Undersøgelsen viser, at over 50% af brugerne i gennemsnit sparer 3-5 arbejdstimer pr. uge. ved brug af Tick Tool.
Det svarer til en minimumbesparelse på halvanden arbejdsdag om måneden pr. Tick Tool bruger.

Tick-Tool-MTO-content-02_DK_

Tick Tool webinars

Tick Cad er certificeret Autodesk Gold Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction.

Siden 2013 har Tick Cad udviklet og vedligeholdt Tick Tool, et add-on til Autodesk Inventor, som sikrer ensartet struktur og sunde arbejdsgange for alle, der arbejder med 3D CAD-design, dokumentation og produktion.

Vi afholder løbende webinarer om brugen af Tick Tool inden for forskellige brancher.

Sådan sparer du tid i Autodesk Inventor med Tick Tool

Tick Tool produkter

Har du brug for yderligere information omkring Tick Tool?