Tick Tool brugerundersøgelse

Brugernes vurdering af Tick Tool

Tick Tool anvendes i stor grad hos projektvirksomheder og serieproducerende virksomheder indenfor industrien og fremstillingsbranchen. Tick Tool et er standard add-on til Autodesk Inventor, der har en række funktioner som hjælper brugeren med at automatisere og effektivisere daglige manuelle arbejdsopgaver i Inventor.

Tick Cad påbegyndte udvikling af softwaren i 2013. Fokus har fra begyndelsen været at inddrage kunderne i videreudvikling af programmet, for til stadighed at kunne tilbyde en platform der er tilpasset tiden og behovet i markedet. Tick Cad afvikler en årlig brugerundersøgelse omkring Tick Tool for at tage temperaturen på kundernes oplevelser med softwaren.

Herunder et par Key Takeaways fra den seneste undersøgelse.

Tick Tool Autodesk Inventor Workflow serieproducerende virksomhed Spar tid

30% af Tick Tool brugerne sparer op til 5 timer om ugen

Hovedformålet med Tick Tool er bidrage til, at kunderne får en bedre bundlinje i projekterne. Det opnår kunderne ved at spare tid i det daglige arbejde med Autodesk Inventor.

Tick Tool tilbyder en række funktioner, der giver brugeren et mere effektivt workflow og derved en besparelse hos virksomheden....hver dag, hver uge, hver måned, hvert år. 

Hele 31% af kunderne sparer op til 5 timer pr. uge med Tick Tool. Det svarer til 3 arbejdsdage per måned.

Graf-timer

Leverer data til produktions-, montage- og indkøbsafdelingen

Fælles for segmenterne er, at de primært anvender Tick Tool i forbindelse med levering af data og dokumentation til produktions-, montage- og indkøbsafdelingen. 

Graf-afdeling

Tick Tool med ERP integration

Tick Tool giver mulighed for at udveksling med virksomhedens ERP, som understøtter behov for korrekt data i alle led i projekterne. Ca. 20% af Tick Tool kunderne udveksler data med virksomhedens ERP.

Graf-erp

Flere fordele med Tick Tool

Tick Tool tilbyder flere tidsbesparende funktioner. Udover det tidsbesparende aspekt, tilfører platformens også virksomhederne værdi i form af en markant reduktion af fejl i projekterne.

De oftest anvendte features hos brugerne er muligheden for hurtig indtastning af iProperties, det visuelle overblik som giver en præcis status over projekterne, samt muligheden for at nemt at generering 2D filer. 

Graf-funktion

Brugeroplevelsen af Tick Tool er i top

Der kan være flere brugere omkring en Tick Tool installation. Hvad enten det drejer sig om installation, opsætning eller arbejdet i brugerinterfacet, er det en absolut nødvendighed med en intuitiv og lettilgængelig brugerflade for at kunden opnår den fulde effekt af softwaren.

Brugervenligheden er en topprioritet og undersøgelsen viser at kunderne har en yderst positiv oplevelse med brugen af platformen. Over 50% af brugerne vurderer brugervenligheden som værende Fremragende eller Vældig god. 

Graf-05-installation
Graf-05-ops_tning
Graf-05-brugervenlighed

Download brugerundersøgelse

Projekt- og ordreproducrende virksomheder

Ønsker du indsigt i brugerundersøgelsen specifikt for projektvirksomheder, kan den hentes her.

Serieproducerende virksomheder

Ønsker du indsigt i brugerundersøgelsen specifikt for ordreproducerende virksomheder, kan den hentes her.

Har du brug for yderlig information omkring Tick Tool?

To Top