Spacemouse Pro Wireless

Spacemouse Pro Wireless

2.468,00 kr. ekskl. moms

Standarden for CAD Engineering

 • SpaceMouse® Pro Wireless

  Overlegen 3D-navigation. Professionel præstation. Ergonomi i verdensklasse. To måneders batterilevetid. Ingen ledninger.

   

  Immersive Navigation of 3D Engineering Design

  Forbind på et dybere niveau med dit 3D-indhold. SpaceMouse Pro Wireless-patenterede 6- frihedsgrader (6DoF) controller-hætte giver en naturlig følelse af 3D-navigation designet specielt til professionelle. Panorer, zoom og drej modeller og kameraer jævnt. Placer nemt dele, samlinger og designs. Undersøg og analyser intuitivt dine designs fra alle vinkler. Det er næsten som at holde din model i hånden. Mens din standardmus vælger, opretter og redigerer, håndterer SpaceMouse Pro Wireless 3D-navigation for en revolutionerende tohåndsarbejdsstil, som foretrækkes af verdens førende ingeniører, arkitekter og 3D-professionelle.

   

  Fuldstændig trådløs frihed

  SpaceMouse Pro Wireless giver en realtidsforbindelse til dit 3D-indhold med 3Dconnexion 2,4 GHz trådløs teknologi. Tilslut blot den universelle modtager til din pc eller Mac og nyd pålideligheden af en kablet enhed kombineret med tilfredsstillelsen af en ledningsfri desktop. SpaceMouse Pro Wireless vil fungere i to måneder mellem opladninger. Når batterispændingen er lav, skal du bare tilslutte USB-kablet og fortsætte med at arbejde.

   

  Professionel præstation lige ved hånden

  Arbejd smartere, ikke hårdere. SpaceMouse Pro Wireless genkender automatisk dit applikationsmiljø og tildeler passende kommandoer til fire soft-touch intelligente funktionstaster.

   

  Gå et skridt videre

  Tildel radielle menuer i fire sektioner til enhver af de 15 knapper for nem adgang på skærmen til endnu flere af dine yndlingskommandoer. Skab dine egne menuer på få sekunder, eller vælg mellem forudindstillinger, der er designet til at tage funktionerne i SpaceMouse Pro Wireless længere end nogensinde før.

   

  Hold øje med det, der betyder noget

  SpaceMouse Pro Wireless's On-Screen Display giver en praktisk påmindelse på skærmen om de kommandoer, der er tildelt dens intelligente funktionstaster, så du kan fokusere på dine designs i stedet for et tastetryk. Du skal blot trykke og holde en af SpaceMouse Pro Wireless's fire intelligente funktionstaster for at aktivere On-Screen-Displayet.

   

  Se dit arbejde fra alle vinkler

  Opdag fejl, udforsk alternativer, og presenter dit arbejde mere effektivt til gennemgang med SpaceMouse Pro Wireless 6DoF-controllerhætten og QuickView-tasterne. Deaktiver rotationsakser med et tryk på en knap i arbejdstilstande som skitsering for samtidig pan-og-zoom-navigation. Uanset din vinkel giver SpaceMouse Pro Wireless dig kraften til at se hele billedet.

   

  Minimer håndbevægelser

  Praktisk placerede tastaturmodifikatorer giver hurtig og nem adgang til funktionerne Control, Shift, Alt og Esc, hvilket reducerer den tid, du bruger på at flytte din hånd til tastaturet.

   

  Ergonomi og byggekvalitet i verdensklasse

  3D-professionelle over hele verden er afhængige af 3Dconnexion-enheder til at udføre deres job. Det betyder ergonomi og byggekvalitet i verdensklasse er standard. SpaceMouse Pro Wireless har en fuld størrelse, blødt belagt håndstøtte for maksimal komfort. Hver af dens 15 taktile, fuldt programmerbare knapper er perfekt placeret for maksimal effektivitet, pakket ind i en ekspertdesignet bygget med komponenter af højeste kvalitet.

   

  Fleksibel tilslutning

  Sæt enten den universelle modtager direkte til din arbejdsstation eller brug USB-hubben med to porte (inkluderet som standard). Med et valg mellem to USB-kabler er det nemt at tilslutte og oplade SpaceMouse Pro Wireless uanset din desktop-opsætning.

   

  Bæretaske medfølger

  Med en mobil arbejdsstation skifter du ofte placering og har brug for beskyttelse af din mobile enhed. Vi inkluderede en kompakt, let bæretaske med en holdbar overflade til din SpaceMouse Pro Wireless.

   

  Tekniske specifikationer

  • Dimensioner (LxBxH): 204 x 142 mm x 58 mm / 8" x 5,6" x 2,3"
  • Vægt: 563 g / 1,24 lb / 19,86 oz
  • 3 års garanti

   

  Understøttede operativsystemer

  MS Windows 10, MS Windows 8.1, MS Windows 7, macOS 10.10 eller nyere.

   

  Pakkens indhold

  • SpaceMouse® Pro Wireless
  • Bæretaske
  • 2,4 GHz USB Universal-modtager
  • USB-hub med to porte
  • USB kabel 1,5m
  • USB kabel 0,5m

   


  Certificeringer og registreringer

  CE, FCC, IC, RCM, WPC, BSMI, NCC, KC, MIC, WEEE, RoHS

   

  Egenskaber og funktioner

  • 3Dconnexion® seks-frihedsgrader (6DoF) sensor
  • 3Dconnexion® 2,4GHz trådløs teknologi
  • Lithium-ion polymer batteri (internt, genopladeligt)
  • USB-forbindelse (valg af kabler medfølger). Samtidig data og genopladning.
  • Håndstøtte i fuld størrelse, blødt belagt
  • QuickView-taster
  • Rotationstast
  • Intelligente funktionstaster
  • On-Screen Display
  • Tastaturmodifikatorer (Ctrl, Alt, Shift, Esc)  Virtual NumPad
  • 15 programmerbare taster i alt

  Kontakt vores produktspecialister!

  Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
  Derfor arbejder Tick Cad målrettet på at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.

  Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller udfyld formularen herunder