SpaceMouse Enterprise Kit 2

SpaceMouse Enterprise Kit2– Den ultimative CAD-løsning

3.218,00 kr. ekskl. moms

SpaceMouse Enterprise Kit 2

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise, CadMouse Pro Wireless og CadMouse Pad skaber et synergistisk økosystem, der simpelthen ikke kan genskabes med en almindelig mus og et tastatur.

SpaceMouse Enterprise

Placerer gnidningsløst objekter og visninger, mens CadMouse Pro Wireless vælger og skaber med lethed og smidighed. Det er den mest naturlige og ergonomiske arbejdsstil for CAD-professionelle, der reducerer fingerbevægelser med 28,6 % i timen1 og forbedrer både krops- og håndstillinger2. 1,2 Kilde: Ergonomisk evaluering af 3D-mus - Fraunhofer Institute for Industrial Engineering (IAO) SpaceMouse Enterprise – Bygget til Prime Engineering Performance

Den præcise 6-graders frihed (6DoF)-sensor i SpaceMouse Enterprise tillader ubesværet manipulation af digitalt indhold og kamerapositioner i CAD-applikationer. Sammen med tilpassede intelligente funktionstaster, drevet af 3Dconnexions 3DxWare 10, har CAD-eksperter alt, hvad de behøver for at maksimere deres output. Den indbyggede håndstøtte giver en yderst behagelig håndledspositionering, og et komplet sæt tastaturmodifikatorer betyder mindre håndbevægelse til tastaturet end nogensinde før.

CadMouse Pro Wireless

Den præcisionsergonomiske mus til CAD-professionelle Den trådløse mus tilbyder brugerne det ideelle værktøj til CAD-applikationer med specifikke funktioner som en dedikeret midterste museknap, det eksklusive Smart Mouse Wheel 2 til jævn rulning og Tick-to-Tick-funktion, og hurtig fokus på modeller med QuickZoom-knapperne. Dens ergonomiske opbygning er rettet mod behovene hos design- og ingeniørprofessionelle, formet til at understøtte håndens naturlige position. Med tilføjelsen af en højpræcisions lasersensor og intuitiv, programmerbar software er CadMouse Pro Wireless en banebrydende enhed for enhver CAD-bruger, der ønsker mere smidighed.

CadMouse Pad

Den perfekte udvidelse af præcision og stabilitet CadMouse Pad øger den i forvejen følsomme og præcise kontrol CAD-brugere forventer, når de bruger CadMouse Pro Wireless. Twin-Port USB Hub – Fleksibel tilslutningsmuligheder. Forbind SpaceMouse Enterprise og Universal Receiver til twin-port USB-hubben (inkluderet som standard), hvilket sparer plads, så brugerne kun behøver at bruge én USB-port på deres arbejdsstation

Pakkens indhold

  • SpaceMouse Enterprise
  • CadMouse
  • Cad Mouse Pad
  • 3Dconnexion USB-hub
  • 3Dconnexion USB-kabel

Tag en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder

To Top