Autodesk Inventor Professional

Fra 17.888,00 kr. ekskl. moms

Autodesk Inventor Professional

Mechanical design and 3D CAD software

Inventor® CAD-softwaren leverer professionel 3D-mekanisk design, dokumentation og produktsimuleringsværktøjer. Med Inventor kan du arbejde effektivt med en kraftfuld blanding af parametriske, direkte, friform og regelbaserede designfunktioner.

Parametrisk Partmodellering

Inventor lader dig arbejde med kompleks geometri i en intuitive brugerflade, hvor den kommando du har brug for vises ved siden af din markør. Ændringer foretages nemt og med regelbaseret konstruktion kan du hurtigt lave varianter af dit design.

Assemblies

En Autodesk Inventor-samlingsmodel (Assembly) er en samling af parter og undersamlinger, der fungerer som en enkelt enhed. Parter og undersamlinger, er forbundet med relationer Relationships kontrollerer placering og frihedsgrader (DOF/ degrees of freedom)

Præsentation

Brug standardskabelonen eller opret en brugerdefineret skabelon til at oprette en præsentationsfil (.ipn). Indsæt din assembly, og opret tweaks, stier og snapshot-visninger. Med Snapshot kan der oprettes eksploderede visninger eller rasterbilleder af modellen eller du kan lave animationer til videofiler.

Tegning

Autodesk Inventor-filer gemt i Autodesk Inventor Drawing (*. Dwg) -format kan åbnes direkte i AutoCAD, hvor du kan se, plotte og måle på Autodesk Inventor-data. Autodesk Inventor .dwg forbliver knyttet til de parter og samlinger, hvorfra afbildningerne oprettes.

Samarbejd med kollegaer og eksterne partnere

  • Opbevar din design data i den inkluderede Vault

  • Modtag og arbejd videre med CAD-modeller fra andre platforme

  • Brug cloudbaserede tjenester  til ekstra funktioner

Dagens tip

Tilføj Tick Tool for bedre workflows

Se mere på et af vores industrispecifikke webinarer

Tag en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder

To Top