Revit

Revit

Priser fra 20.813,00 kr. ekskl. moms
 • Autodesk Revit

  Revit er en design- og dokumentationsplatform, som understøtter de krav der stilles til design, tegninger og tidsplaner i forbindelse med bygningsinformationsmodellering (BIM). BIM leverer information omkring projektdesign, projekt scope, mængder og faser når du har brug for det.
  Revit® skaber effektivitet og nøjagtighed på tværs af projektets livscyklus, lige fra konceptuelt design, visualisering og analyse til fabrikation og konstruktion.

  Med Autodesk Revit kan du oprette koordinerede, konsistente og komplette modelbaserede designs

  • Lav nøjagtig og præcis 3D modellering.
  • Opdater grundplaner, højder og sektioner i takt med at din model udvikler sig.
  • Lad Revit håndtere rutinemæssige og gentagne opgaver via automatisering, så du kan fokusere på det arbejde der bidrager med større værdi.

  Parametrisk modellering refererer til forholdet mellem alle elementerne i et projekt og muliggør den koordinering og ændringsstyring, som følger med Revit. Disse forhold oprettes enten automatisk af programmet eller af dig, mens du arbejder.

  Revit bruger 3 typer elementer i projekter: modelelementer, datum elementer og visningsspecifikke elementer. Elementer i Revit kaldes også familier. Familien indeholder den geometriske definition af elementet og de parametre der bruges af elementet. Hver forekomst af et element defineres og kontrolleres af familien.

  Optimer projektresultater med integrerede løsninger

  Få mere ud af Revit med ukomprimerede integrationer og nem samkøringsevne med Autodesk-software, herunder generativt design og arbejdsgange til flere produkter via AEC Collection

  Kontakt vores produktspecialister!

  Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
  Derfor arbejder Tick Cad målrettet på at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.

  Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller udfyld formularen herunder