TickCad VirtueltLanceringsseminar Banner www1

 Download invitation

Tick Cad virtuelt lanceringsseminar

 

De årlige release dage med faglig sparring, inspiration, god mad og møde med ligesindede bliver desværre ikke til noget, MEN vi vil rigtig gerne dele vores viden med dig og invitere til et brag af et virtuelt lanceringsseminar. 

 

Tilmelding 

Du kan starte dagen med at se hvorledes flowet mellem Inventor og Revit understøttes i R2021. eller du kan få alle de bedste fra Dora og Søren. 

Over middag fortsætter vi sessioner med præsentation af worksflows i Vault med b.la. Jobprocessor. Reverse Engineering for jer der har behov for at få CAD modeller af jeres emne, samt punktskyer og visualiseringer med Matterport og Leica/FARO scan. 

I dag vender vi programmet om og starter med præsentation af worksflows i Vault med bla. Jobprocessor. Reverse Engineering for jer der har behov for at få CAD modeller af jeres emne, samt punktskyer og visualiseringer med Matterport og Leica/FARO scan. 


Over middag kan du vælge at se hvorledes modeller kan udveksles mellem Revit og Inventor eller du kan få de bedste Tips og Tricks af Søren og Dora. 

 

Seminarrækkens sidste dag! Tilmeld nu og vær sikker på at få det hele med. 

Vi vil som altid arbejde på at understøtte vidensdelingen, og der vil derfor være mulighed for at stille spørgsmål både under og efter præsentationerne. 

Moduler markeret med * kan afholdes på engelsk.

Varighed pr. modul: 45 minutter + 30 minutters spørgetid/debat.
Det er gratis at deltage og du kan vælge flere moduler. Efter registrering modtager du en bekræftelse pr. e-mail.
 

 

Top