Inventor konsulent søges!

color on white

Vidensbegærlig ingeniør/konstruktør med bred erfaring fra produktionsvirksomheder søges til udviklende job. 

 

 Ved Tick Cad får du

  • en udfordrende stilling, hvor du kan bruge din erfaring og knowhow til at løse både ad hoc support-opgaver og længerevarende implementeringsprojekter.
  • 17 gode kollegaer og en høj grad af indflydelse på udviklingen i firmaet.
  • en stilling, hvor du kan få plads til a udvikle dig indenfor øvrige Autodesk Applikationer fx Navisworks og ReCap.
  • mulighed for at blive en del af Tick Cads 3D laserscanningsteam og udvikle dig indenfor scanning og relateret software fra FARO og 3D Systems.

 

Men…

du skal være et ordentligt menneske! Og gerne også maskinmester, teknisk designer, maskiningeniør eller lignende og have erfaring med Autodesk Inventor og Vault.

Desuden skal du være løsningsorienteret, gerne nørdet og indstillet på at kundeservice, kollegaservice og vidensdeling er de vigtigste kvalifikationer.

 

Vi søger dig, der

  • dig, som har arbejdet med Inventor, men som nu ønsker at arbejde med installation, opsætning, konfiguration og være med til at udvikle CAD/PLM løsninger i samarbejde med kunden og Tick Cads top-engagerede team.
  • dig, som aktivt og relationsskabende nyder at dele viden og som kan indgå i Tick Cads support og undervisningsteam.

What’s in it..

  • Løn efter kvalifikationer
  • Gode forsikringer og pension
  • Frokostordning

  

Ansøgning

Pr. mail med relevante bilag til Karina H. de Lichtenberg: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Arbejdssted: Horsens

For mere information om stillingen. Kontakt Karina tlf.: 22587807 eller Leif tlf.: 22580519

 >>> Hent opslaget som pdf

 

Om Tick Cad

Tick Cad tilbyder rådgivning, support, scanning, installation og programmering til soft- og hardware fra Autodesk, FARO og 3DSYSTEMS.

Tick Cad er certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction, samt skandinavisk forhandler af 3D laserscannere (Design ScanArm, FOCUS, SCAN in a BOX) og software fra FARO og 3DSYSTEMS.


Tick Tool

Med Tick Tool sikres ensartet struktur og sunde workflows til alle, der arbejder med 3D CAD -konstruktion, dokumentation og produktion. Tick Tool er udviklet af Tick Cad, i nært samarbejde med kunderne.

Gode løsninger giver bedre bundlinje

Know-how, tillid og solidt branchekendskab er fundamentet for de mange holdbare løsninger, der siden 2013 er leveret til danske og internationale virksomheder. Vi gør det nemt, af få den rette løsning. Tick Cad har afdelinger i Danmark og i Island.


CAD - SCAN – PDM

Top