Autodesk Gold Partner

Autodesks guldpartnere har vist, at de kan levere komplette programløsninger fra Autodesk. Guldpartnere har teknisk ekspertise inden for bestemte brancher og kan tilbyde løsninger, support, kurser og uddannelse, implementering og rådgivning.

color on white

 

 

 

 

Autodesks partnerspecialiseringer

Ud over partnerniveauerne kan forhandlerne demonstrere deres ekspertise ved at specialisere sig inden for en række områder. Den dokumenterede evne til konstant at levere avancerede løsninger og avanceret support til kunderne er det centrale element i partnernes specialiseringsprogram.

Det er et krav, at partnernes medarbejdere består certificeringseksamener inden for de brancher, som de handler med. Når du arbejder sammen med certificerede medarbejdere, nyder du godt af deres ekspertise. Certificerede medarbejdere kan som ingen andre hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Autodesk-program.

Betegnelsen "Specialiseret" angiver, at den Autodesk-partner, du har valgt, har ekspertviden og har dokumenteret ekspertise i levering af avancerede kundeløsninger, rådgivning, kurser og uddannelse samt support og har specifik ekspertise sit område.

Top