Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 19. marts 2019

Tick Cad udvider forretningen med FARO® 3D Design ScanArm 2.5C 

Horsens-virksomheden Tick Cad investerer yderligere inden for 3D-scanning teknologien, som har et enormt potentiale til at hjælpe dig, hvor præcis opmåling er en kritisk faktor.

Tick Cad, der hjælper virksomheder inden for industri, byggeri og design med at blive mere effektive i deres brug af software fra Autodesk, som f.eks Inventor og Revit, samt forhandler
3D - laserscannere, har udvidet forretningen med FARO® 3D Design ScanArm® 2.5C og software fra 3D Systems.

 

”Alle, der arbejder med opmåling ved, hvor dyrt det er, hvis man laver en fejl, mangler en opmåling eller skal foretage opmålinger på svært tilgængelige steder. En FARO® 3D Design ScanArm løser disse problemer” siger Leif Jessen Hansen.

En scanning med en 3D Design ScanArm resulterer i en punktsky af præcise målepunkter. Resultatet importeres i software fra 3D SYSTEMS, som gør det muligt at tage mål og arbejde videre med projektet. Se en kort præsentation af scanningsmulighederne med FARO® 3D Design ScanArm i videoen her:

 

”Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for brugen, men generelt kan man sige, at alle brancher der arbejder med reverse engineering, konstruktion, 3D- dokumentation, opmåling af prototyper, 3D print og dokumentation af sliddele, vil have stor fordel af at anvende 3D-scanning, idet 3D laserscanning effektiviserer arbejdet” Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Tick Cad forhandler FARO 3D- laserescannere og software til eksisterende og nye kunder, der alle arbejder professionelt med opmåling. 

Yderligere tilbyder Tick Cad scanning as a service, hvor scanning foretages på kundens lokation og udfører efterbehandling af punktskyen efter behov, samt Tick Cad afholder løbende ½ dags seminarer, hvor kunderne får indsigt i arbejdsgange, software og økonomien bag 3D - laserscanning.


For yderligere information kontakt venligst Tick Cad, tlf. +45 72 118 184, www.tickcad.dk

 

Top