Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 06. november 2019,

Tick Cad i nyt gazellespring

Gazelle kåring gruppe billede web


For andet år i træk har Tick Cad gjort sig fortjent til udnævnelse som gazellevirksomhed med en vækst på 313,2%.

Gazellen er en pris, Børsen giver til danske virksomheder, der har mere end fordoblet deres omsætning i løbet af de sidste fire år.
Tick Cad er meget stolte over at være en del af den eksklusive klub af danske virksomheder, der bibeholder en høj vækstrate.


Ifølge adm. direktør Karina H. de Lichtenberg skyldes succesen bl.a. udvidelse af produktporteføljen med
3D scanning, samt Tick Tool, der optimerer arbejdsgangene for produktions- og design virksomheder, som anvender 3D CADsoftware. Den væsentligste årsag er dog, gode løsninger og langvarige relationer med fantastiske kunder. En stor tak til samarbejdspartnere og kunder - vi kunne ikke have gjort det uden jer.


Om Tick Cad

Tick Cad er certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction, samt skandinavisk forhandler af 3D laserscannere (Design ScanArm, FOCUS, SCAN in a BOX) og software fra FARO og 3DSYSTEMS.

Siden 2013 har Tick Cad, i samarbejde med kunderne, udviklet Tick Tool, et add-on til Inventor, som sikrer ensartet struktur og sunde workflows til alle, der arbejder med 3D CAD-konstruktion, dokumentation og produktion. Tick Cad har afdelinger i Danmark og i Island.

 

CAD - SCAN - PDM
Vi gør det nemt, at få den rette løsning

 

 For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. direktør
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel: 72 118 184
www.tickcad.dk

 

  

 

Top