Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 12. april 2018

Tick Cad bliver forhandler af 3D-scannere fra FARO

Horsens-virksomheden Tick Cad går nu ind på det boomende marked for 3D-scanning. Teknologien har et enormt potentiale til at hjælpe i alle brancher, hvor præcis opmåling er en kritisk faktor.

Tick Cad, der forhandler og udvikler 3D-software er nu blevet forhandler af 3D-scannere fra FARO. Scannerne danner et 3D-billede af omgivelserne med flere hundredtusinder præcise målepunkter. Billedet kan man efterfølgende åbne på computeren og tage mål ud fra.

”Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for brugen, men generelt kan man sige, at alle brancher hvor måltagning er vigtigt, vil have stor fordel af 3D-scanning. Et eksempel kunne være et byggefirma, der skal sætte altaner op. De kan med en enkelt 3D-scanning af en bygning, få alle de mål, de skal bruge til projektering og installation,” siger Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Det billede, som scanneren tager, minder om Googles Streetview, med den forskel, at man har alle afstande til rådighed. Det kan bruges industrielt, når en ny maskine eksempelvis skal indpasses i et eksisterende produktionsflow.

”Scanneren kan populært sagt bruges med fordel af alle som bruger målebåndet i hverdagen. Det kan være alt fra installatører, arkitekter, ingeniører og montører,” fortæller Leif Jessen Hansen.

Tick Cad vil i første omgang tilbyde 3D-scannerne til deres eksisterende kunder, der alle arbejder professionelt med 3D-software. Scanningerne kan nemlig integreres i 3D-software som Autodesk Inventor og Revit, og det betyder, at man kan arbejde med sine modeller og placere dem i scanningen. På den måde kan man udarbejde løsninger på computeren, der umiddelbart kan sættes op i den virkelige verden.

”Alle der arbejder med opmåling ved, hvor dyrt det er, hvis man laver en fejl, mangler en opmåling eller skal foretage opmålinger på svært tilgængelige steder. En 3D-scanner løser disse problemer, og kan give en betydelig konkurrencefordel for de virksomheder, der kommer med på vognen,” mener Leif Jessen Hansen.

Tick Cad forhandler 3D-scannere men kan også tilbyde konsulenthjælp og demonstration.

For yderligere information kontakt venligst

Tick Cad, tlf. +45 72 118 184, www.tickcad.dk

 

Top