Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 03. oktober 2019,

Tick Cad ApS ansætter Technical Sales Manager.Kasper www

Horsens-virksomheden Tick Cad udvider igen.

Denne gang med ansættelse af Technical Sales Manager Kasper Nissen. Hans fokus er rådgivningen i forhold til optimering af bundlinjen og workflows med Autodesks software, 3D laserscanning samt Tick Tool.

Kasper Nissen er 40 år og har i hans tidligere job som Sales Manager arbejdet med salg af hydrauliske pressere med høj kompleksitet og dybdefiltrering af olie, til Industri og Power Segmenterne i Danmark.


Pr. 19 august 2019 er Kasper en del af teamet hos Tick Cad i Horsens. Tick Cad tilbyder rådgivning om brug af komplekse softwareløsninger til produktudvikling og design, support, 3D laserscanning samt installation og programmering til soft- og hardware fra Autodesk, FARO og 3DSYSTEMS.

Tick Cad er certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction, samt skandinavisk forhandler af 3D laserscannerne (Design ScanArm, FOCUS, SCAN in a BOX) og software fra FARO og 3DSYSTEMS.

 

Ansættelse skal understøtte vækst

”Han er et sikkert valg og et stort plus for Tick Cad, idet han har fokus på kvalitet og løsninger. Med en baggrund som Sales Manager og produktionsteknolog med speciale i drift, lever han for at forstå kundernes udfordringer og supportere med løsninger, der udfordrer kunderne med udgangspunkt i de rigtige Autodesk produkter, 3Dlaserscannings muligheder samt Tick Cad´s eget udviklede software Tick Tool.” siger adm. direktør i Tick Cad Karina H. de Lichtenberg.

Ansættelsen af Kasper er blot én af to nyansættelser hos Tick Cad i 3. kvartal 2019.

Tick Cad har afdelinger i Horsens og Reykjavik.

For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. direktør
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel: 72 118 184

 

Top