Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 21. august 2019,

Tick Cad ApS ansætter Inventor CAM specialist

Horsens-virksomheden Tick Cad udvider igen. Denne gang med ansættelse af CAM-specialist Jacob Dyg. Ardeshir Najafi - Tick Cad

Han skal hjælpe Tick Cads kunder med at blive endnu bedre til at effektivisere deres forretning med optimal udnyttelse af Inventor (HSM) CAM, Powermill, Fusion 360 og HSM Works.

Jacob Dyg er 37 år, og han en af landets mest kyndige specialister inden for rådgivning og undervisning i programmerne Inventor (HSM) CAM, Powermill, Fusion 360 og HSM Works henvendt til Industrien.

Pr. 14. august 2019 er han ansat på 2 dage om ugen, som teknisk konsulent hos Tick Cad i Horsens, der forhandler 3D-software fra Autodesk og rådgiver om brug af komplekse softwareløsninger til produktudvikling og design.

”Jeg har arbejdet som selvstændig i branchen i mange år, og jeg kender både produkterne indgående og mange af de kunder, som jeg nu kommer til at møde igen hos Tick Cad” fortæller Jacob Dyg.


Ansættelse skal understøtte vækst

”Jacob er et sikkert valg og et stort plus for Tick Cad. Han har været med i branchen siden starten og han passer perfekt ind i vores team. Desuden kommer han på det helt rigtige tidspunkt, hvor vi oplever en stor vækst og i den proces har vi brug for medarbejdere, som kender branchen i dybden, og det gør Jacob” siger adm. direktør i Tick Cad, Karina H. de Lichtenberg.


Stort potentiale i at optimere processen mellem software og produktionsudstyr

Jacob Dyg er allerede godt i gang med den nye stilling, og opgaverne drejer sig i høj grad om at undervisning og support i Inventor (HSM) CAM, Powermill, Fusion 360 og HSM Works.

”Mit mål er altid at optimere virksomhedens arbejdsgange via forenkling af processer, samt reducering af manuelle arbejdsgange. Jeg har øje for detaljerne, og sikre altid at mine projekter følges helt til døren” siger Jacob Dyg.

Jacob er drevet af sin lyst til at dele sin viden med andre og han understreger, at det vigtigste er at give mere værdi til kunderne. 

 

Mød ham på Inspirationsdagen d. 12. september, hvor han på sessionen "Inventor (HSM) CAM" giver dig know-how, tips og tricks. Programmet på Inspirationsdagen henvender sig med hele 23 sessioner af 5 kvarters varighed,  til både brugere og beslutningstagere, og du kan tilmelde dig helt op til 4 sessioner i løbet af dagen. Læs mere og tilmeld ? http://bit.ly/TickCadInspirationsDag2019,Ansættelsen af Jacob er blot én af to nyansættelser hos Tick Cad i august 2019.


For yderligere oplysninger kontakt:

Karina H. de Lichtenberg, adm. direktør
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel:. 72 118 184


Om Tick Cad

Tick Cad er certificeret Autodesk Gold Partner og tilbyder alle former for rådgivning, support, installation og programmering til Autodesk Inventor, Revit, AutoCAD og Vault WorkGroup. Som forhandler af 3D Laserscannere og software fra FARO og 3DSystems tilbyder virksomheden også fuld support, rådgivning og forhandling af udstyr til avanceret opmåling og kvalitetskontrol. Tick Cad har afdelinger i Horsens og Reykjavik, samt forhandlere i England og Finland.

Top