Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Nyhedsbrev September 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om de kommende erfa- og gåhjem møder, hvor du som bruger af Inventor kan få værdifuld viden om muligheder både i Inventor og hvordan data fra Inventor kan overføres til andre af virksomhedens systemer.
Se også resultatet af undersøgelsen om brugen af Tick Tool Manage, der viser, hvilke funktioner der anvendes oftest og bliv fristet af den nye SpaceMouse Enterprise i shoppen. 

ERFA-møde for Inventorbrugere

Erfamødet er henvendt til Inventorbrugere, der er interesserede i, at arbejde endnu mere effektivt ved hjælp af optimering af designprocessen med de værktøjer, der er tilgængelige i programpakken og med Tick Tool for sikkerhed og overblik. 


ERFA- møderne afholdes i Skive d. 1. november  og Fredericia d. 3. november


Blandt punkterne på agendaen er: Fordelene ved et firmaspecifikt ContentCenter • Muligheder og faldgruber ved opbygning af Konfigurator • Factory Design Utillities • Tips og tricks. 

Se agenda og tilmeld

Fra Autodesk Inventor til Microsoft Dynamics

Har I taget aktivt stilling til hvordan samarbejdet skal være mellem Inventor og jeres økonomisystem?
I samarbejde med TO-Plus indbyder vi til gå-hjem møde i hhv Horsens 5. oktober og Odense 6. oktober, hvor vi gennemgår muligheder for integration fra Inventor til Microsoft Dymanics.

Se mere og tilmeld 

Inventor tips fra supporten

Hjælp min computer siger lyde når jeg arbejder i Inventor!!!
Er du træt af at høre lyde, når du selv eller din kollega har succes med at lave en constraint i Inventor, så findes hjælpen her: 
Gå til menuen Tools > Application Options, vælg Assembly og fjern fluebenet i "Relationhip audio notification" - så bliver der mere ro på kontoret :) 

Tilmeld dig et ERFA-møderne og få flere tips til Applications Options

 Kampagne fra Autodesk - Spar op til 50%

.

Opgradér ældre icenser
Har I en ældre Autodesk licens (R14 - 2016 perpetual licens eller en 2017 licens uden aktiv subscription) er der mulighed for at spare op til 50% ved leje af en 3-årig licens. 
Se indhold af de nye Collections her og kontakt Tick Cad for at høre nærmere om dine muligheder.

Tick Tool Manage - Brugerundersøgelse

I september udsendte vi et spørgeskema til alle brugere af Tick Tool Manage for i samspil med brugerne at fortsætte udviklingen på de områder, der giver mest værdi.

Svarene viser, at der i gennemsnit kan spares en dag om måneden pr bruger og at det primært er den hurtige generering af 2D og det visuelle overblik over filstatus der giver fordelene. 

Se brugerundersøgelsen her

Opdater til nyeste version

Er din version af Tick Tool Manage installeret før 1. juni 2016, så klik herunder og udfyld med relevante oplysninger, så sender vi installationspakke med din opdatering.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Inventor Projektpakke

Lej en komplet løsning til jeres projektansættelse
Inventor Projektpakke er en stor fordel, når eksterne konsulenter indkaldes til et projekt eller som hjælp ved spidsbelastninger, hvor indkøb af hardware og bøvl med installation, nu kan helt kan undgås. 

Maskinen leveres installeret med Autodesk Inventor Professional og aftalen kan forlænges.

SpaceMouse Enterprise Kit 

Få den nye SpaceMouse Enterprise bundlet med CadMouse og CadPad for kun 2990,- ex moms
Pris ved køb udenfor kampagn
e 3.800,- ex moms

 

Følg også Tick Cad på Linkedin - vi udsender opdatering om arrangementer, produktopdateringer mv. ca. 1 gang om ugen.   
Kontakt os for support, tilbud på licenser, opgradering til Inventor R2017, demo af Tick Tool på jeres modeller eller aftal et møde for gennemgang af jeres workflows og programmering af specialfunktioner. 

Med venlig hilsen
Tick Cad

Top