Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Tick Cad udvider til byggebranchenBjørg

Med ansættelsen af CAD-konsulent Bjørg Blomgreen Bent tilbyder Tick Cad nu også rådgivning og support omkring Autodesk softwaren Revit og AutoCAD til byggebranchen

Tick Cad har opnået Autodesk certificering til at forhandle, supportere og rådgive aktører i byggebranchen. Det bliver den nyansatte CAD-konsulent Bjørg Blomgreen Bent, der får ansvaret for de nye aktiviteter. Bjørg har 18 års erfaring indenfor rådgivning og undervisning i CAD -programmerne Revit, AutoCAD og Bluebeam henvendt til byggebranchen.

”Det er spændende for en gammel cirkushest, som mig at få lov at være med til at starte den nye byg afdeling ved Tick Cad. Det driver det hele for mig at sætte noget i gang og se det lykkes. Så jeg glæder mig meget til at komme ud og besøge kunderne og få en snak om optimering af deres processer” siger Bjørg Blomgreen Bent.

Hun understreger, at det vigtigste er at give mere værdi for kunderne. Bjørg Blomgreen Bent er drevet af sin lyst til at dele viden med andre og lægger derfor sit fokus der.

”Det er vigtig for mig at møde mine kunder/kursister i øjenhøjde og på deres niveau, dette giver det bedste resultat for alle”, siger Bjørg Blomgreen Bent.

Bund solid erfaring

Bjørg startede sin karriere som CAD konsulent i 1999 efter at have arbejdet for arkitekter og ingeniører som Teknisk Assistent, hvor hun fik stor erfaring med AutoCAD som hun stadig har en stor passion for. Siden hen er kompetencerne indenfor Revit og BlueBeam kommet til ligesom en bund solid erfaring med at løse de udfordringer virksomheder i branchen kan opleve ved implementering og drift af CAD.

 

Hos Tick Cad er Bjørg Blomgreen Bent ansvarlig for rådgivning, kurser og support i Revit, AutoCAD og Bluebeam.

 

Se mere om Bjørg på Linkedin eller kontakt hende direkte:

Bjørg Blomgreen Bent

CAD- Consultant

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Direkte tlf. 2258 2525 eller Tlf. 72 118 184

Top