Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Nyansættelse hos Tick Cad - Dora Pinter

Med ansættelsen af Dora Pinter udvider Tick Cad sin support kapacitet og på sigt staben af kompetente undervisere i Inventor og Tick Tool.Dora Pinter

Tick Cad har pr. første august ansat Dora Pinter på fuld tid som Application Engineer og teknisk supporter. Hendes funktion bliver at supportere Tick Cads kunder, og hun er allerede godt i gang med opgaverne.

Dora er ekspert i Inventor og en række tilhørende områder såsom produktudvikling, robotsimulering, CNC og projektstyring. Det gør, at hun er godt i stand til at kunne supportere Tick Cads kunder og sætte sig ind i deres udfordringer. I første omgang kommer hun til at arbejde med support på Inventor og Tick Tool. På lidt længere sigt er det planen at Dora også skal bistå med undervisning.

"Jeg kan virkelig godt lide det her. Jeg har haft de første samtaler med kunder, og selvom jeg stadig har meget at lære, er det sjovt," siger Dora Pinter.

Dora kommer oprindeligt fra Ungarn, og har der fra en ingeniør rettet uddannelse med fokus på design i 3D-CAD og Inventor. Efter endt uddannelse i Ungarn, med udmærkelse, tog hun i 2014 til Danmark. Her tager hun sin bachelor i Mechanical Engineering med speciale i innovation and product design fra VIA University College i Horsens. Inden hun kom til Tick Cad arbejdede hun i Silkeborg for Grouleff, der producerer hospitalsudstyr.

"Det er godt at være tilbage i Horsens, og jeg synes, det er en dejlig arbejdsplads," siger Dora.

Ansættelsen af Dora er blot én af tre nyansættelser hos Tick Cad i august 2017.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Karina H. de Lichtenberg Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  72 118 184

Top