Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 01. november 2019,

FARO SCAN in a Box. Nyhed ved Tick Cad!

Produktbillede

FARO SCAN in a Box er den optimale scanner til emnescanning. Tick Cad tilbyder nu en pakkeløsning, der indeholder både scanner og software til en konkurrencedygtigpris, hvilket gør den til det bedste valg på 3D-scanningsmarkedet.

SCAN in a Box kan let flyttes og parametrene indstilles nemt, så scanning af et ønsket emne kan foretages på få sekunder.

SCAN in a Box anvender den revolutionerende Structured Light-teknologi, som sikrer en nøjagtighed på 0,1% sammenlignet med det scannede objekt. 

- Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for brugen, men generelt kan man sige, at alle brancher der arbejder med Reverse Engineering, konstruktion, 3D-dokumentation, opmåling af prototyper, 3D-print og dokumentation af sliddele, vil have stor fordel af at anvende 3D-scanning, siger Leif Jessen Hansen fra Tick Cad

 

Om Tick Cad

Tick Cad er certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction, samt skandinavisk forhandler af FARO 3D laserscannere (Design ScanArm, FOCUS, SCAN in a BOX) og software fra FARO og 3DSYSTEMS.
Herudover tilbydes scanning as a service, hvor Tick Cad foretager scanning på jeres lokation og udfører efterbehandling efter behov.

Tick Cad har afdelinger i Danmark og i Island.

For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. direktør
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel: 72 118 184
www.tickcad.dk

#BEINSPIRED #FARO #TickCad #SCANinaBox 

Top