Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

COVID-19: Tick Cad følger regeringens anbefalinger, men bibeholder fuldt aktivitetsniveau

Tick Cad personer Linkedin

På Statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag den 11. marts offentliggjorde regeringen en række vidtgående initiativer, som har til formålat stoppe spredningen af coronavirus. På dette pressemøde kom Statsministeren også med en opfordring til private virksomheder om at udvise ansvarlighed og støtte op om regeringens og Sundhedsstyrelsens fælles plan for Danmark.

Ved Tick Cad arbejder vi som altid på at understøtte jeres forretning og sikre, at arbejdspladser og konkurrenceevnen fastholdes i Danmark – En opgave, som i den kommende tid vil være udfordret, men som også bliver en mulighed for at vise at vi står sammen og at vi, som et af de mest digitaliserede lande i verden kan fortsætte driften og udvikling af virksomheder og medarbejdere.

Konkret betyder det at alle opgaver, møder, installationer, undervisning, support mv. gennemføres ved hjælp af de digitale platforme, vi alle har til rådighed; Teams, Teamviewer, mail og telefon.

Lad os løfte i flok og bevise at teknologi, sund fornuft og vilje er de ingredienser, der får os succesfuldt gennem den næste tid.

Top