Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Danebrog bgMeet the Experts – Åbent husDanebrog bgv

Kære kunde, samarbejdspartner, leverandør, interesserede i CAD og venner af huset!

Torsdag den 14. september afholder vi reception for nye lokaler, fejrer fødselsdag og ikke mindst byder vi nye kollegaer velkomne  med et brag af en faglig fest med masser af sparring!

Dagen igennem kan du deltage i korte sessioner om branchespecifikke emner indenfor Inventor, Revit, AutoCAD og Vault, som kan skabe værdi i jeres virksomhed.  

Udover de skemalagte sessioner står hele teamet bag Tick Cad klar til en dialog og også gerne en præstentation på emner, som kan optimere jeres worksflows og processer.

 

Dagens Program

Mød også LIBAK - 3D Scanning

Kl. 12:00 Dørene åbnes

Kl. 12:45 Sessionerne begynder 

kl. 15:00 Borgmester Peter Sørensen indvier officielt lokalerne! 

Jesper Libak fra Libak står klar fra kl. 13:30 til en præsentation af mulighederne med 3D scanning af  maskiner og bygninger. 

Her vil der være rig mulighed for at se den nyeste teknologi og se hvorledes 3D scanningerne kan importere og anvendes i 3D direkte i  Inventor, Revit og AutoCAD.

 

 

 

 

Der vil være let frokost fra 12 – 14 og fødselsdagskage kl 15:30

 

Fagligt indhold

Alle er velkomne til at komme forbi i løbet af dagen, og få en snak med teamet bag Tick Cad, lidt godt til ganen og og en masse faglig sparring. Vil du være sikker på en plads på en eller flere af sessionerne, kan du reservere en plads herunder.

 

Adresse: Arrangementet afholdes hos Tick Cad, Sverigesvej 19, 8700 Horsens.
Top