Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse: Hent pressemeddelelse 

3D laserscanning sikrer tolerancerne ved  EJV Tooling A/SFARODesignScanArmTickCad

EJV Tooling A/S er specialister i værktøjer til virksomheder, der producerer emner med dybtræk

Med dybtræk kan man fremstille emner meget tæt på det endelige mål og dermed reducere efterbearbejdning markant. Et emne, der er skabt via en dybtrukket plade, er desuden stærkere end et tilsvarende emne i støbegods.

Ravendo A/S, producent af transportmateriel, ønskede at optimere den eksisterende proces for påsvejsning af beslag. Processen stillede højere krav til emnet og EVJ Tooling A/S skulle fremstille et nyt værktøj ud fra et eksisterende stel.


Opmåling med traditionelle metoder gav ikke den ønskede præcision, så der var behov for ny teknologi.


Ravendo EJV Tooling trillebøre 3Ravendo EJV Tooling trillebøre 2

 

 

 

 

 

 

 

 


FARO ScanArm 

3D laserscanning med ScanArm fra FARO giver mulighed for opmåling med tolerancer ned til 75 my, og med kompetent efterbehandling af punktskyen leverede Tick Cad en præcis CAD-model af stellet, som EJV Tooling A/S nu har fremstillet et nyt værktøj ud fra.

Ravendo A/S har nu indført sin nye rutine og EJV Tooling A/S’ samarbejde med Tick Cad omkring opmåling af komplekse emner fortsætter med at styrke konkurrenceevnen for både kunder og leverandører, hvilket er med til at sikre arbejdspladser i Danmark.

-----

CAD-modellen blev i denne case leveret i step format, men har din virksomhed behov for andre formater eller har i behov for at påvise afvigelser mellem model og færdigemne, så kontakt os for uforpligtende tilbud.

For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. Direktør
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Top