Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Pressemeddelelse 19. marts 2019

Tick Cad udvider forretningen med FARO® 3D Design ScanArm 2.5C 

Horsens-virksomheden Tick Cad investerer yderligere inden for 3D-scanning teknologien, som har et enormt potentiale til at hjælpe dig, hvor præcis opmåling er en kritisk faktor.

Tick Cad, der hjælper virksomheder inden for industri, byggeri og design med at blive mere effektive i deres brug af software fra Autodesk, som f.eks Inventor og Revit, samt forhandler
3D - laserscannere, har udvidet forretningen med FARO® 3D Design ScanArm® 2.5C og software fra 3D Systems.

 

”Alle, der arbejder med opmåling ved, hvor dyrt det er, hvis man laver en fejl, mangler en opmåling eller skal foretage opmålinger på svært tilgængelige steder. En FARO® 3D Design ScanArm løser disse problemer” siger Leif Jessen Hansen.

En scanning med en 3D Design ScanArm resulterer i en punktsky af præcise målepunkter. Resultatet importeres i software fra 3D SYSTEMS, som gør det muligt at tage mål og arbejde videre med projektet. Se en kort præsentation af scanningsmulighederne med FARO® 3D Design ScanArm i videoen her:

 

”Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for brugen, men generelt kan man sige, at alle brancher der arbejder med reverse engineering, konstruktion, 3D- dokumentation, opmåling af prototyper, 3D print og dokumentation af sliddele, vil have stor fordel af at anvende 3D-scanning, idet 3D laserscanning effektiviserer arbejdet” Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Tick Cad forhandler FARO 3D- laserescannere og software til eksisterende og nye kunder, der alle arbejder professionelt med opmåling. 

Yderligere tilbyder Tick Cad scanning as a service, hvor scanning foretages på kundens lokation og udfører efterbehandling af punktskyen efter behov, samt Tick Cad afholder løbende ½ dags seminarer, hvor kunderne får indsigt i arbejdsgange, software og økonomien bag 3D - laserscanning.


For yderligere information kontakt venligst Tick Cad, tlf. +45 72 118 184, www.tickcad.dk

 

Åbent Hus hos OSP i Nørager, overblik over aktive bruger af multi-user licenser, Bluebeam webinar, tilbud på 1 års, 2 års og 3 års subscription på udvalgte Autodesk produkter, et godt tip til Revit og kommende kurser, er alt sammen noget, du kan læse om i dette nyhedsbrev. 

Se hele nyhedsbrevet her

 

Seneste nyt fra Tick Cad november 2018

Autodesk Inventor® Nyheder 
Inventor® Tolerance Analysis® 2019

Opnå en forbedret konstruktionskvalitet og reducere jeres omkostninger. I starten af november blev Tolerance Analysis released, som add on til Inventor. Har du en aktiv subscription, kan du download det fra din Autodesk Account. Se præsentation i videoen herunder eller kontakt Tick Cad på tlf:. 72 118 184 for yderligere information.

 

Inventor Tips & Tricks - Overlay

Med overlay funktionen kan du lave tegninger, der viser placering eller funktion af enkelte komponenter i en assembly.lock. Hent Tip 

 

Aktuelle kampagner

Få 10% rabat på 3-års subscription for Product Design & Manufacturing Collection og de fleste individuelle produkter
samt få 25% på udvalgte tillægsprodukter ved køb af ny Product Design & Manufacturing og AEC Collection licens. Gældende til hhv. 18 og 25 januar, 2019 Se alle kampagner 

 

Autodesk AutoCAD 2016-2019 Security Hotfix

For at yde bedst mulig sikkerhed for kunderne, har Autodesk for nylig udgivet en ny sikkerhedsopdatering.
Læs mere her 

 
Tick Cad - Kursusprogram for foråret 2019

Byder på en bred vifte af målrettet undervisning, hvor deltagerne får professionel sparring på netop de features, der sikrer, at jeres virksomhed får fuldt udbytte af både software og medarbejdere. 

Se hele Tick Cads kursusprogram for foråret 2019 

 Det nye kursuslokale er klar og vi glæder os til at byde dig dine kollegaer velkomne! 


LinkedinKursus1200x628 4

 

 

 Skræddersy jeres egen uddannelsesplan!

Kompetanceudvikling øger arbejdsglæden og er I flere i afdelingen kan det være en god ide, at få lavet en uddannelsesplan, der tager udgangspunkt i jeres data og som er tilpasset jeres niveau.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for en uforpligtende samtale om en uddannelseplan 

 

Tick Tool Nyheder

Tick Tool Manage latest version: 3.0.100
Tick Tool Basic latest version: 3.0.25

• Optimeret Refresh Vault Status
• Automatisk opdatering af Vault status og Project data
• Sammenlign revision på lokale filer med Vaults revision

Desuden er Change Border & Titleblock klar som add in til Tick Tool. Få tilsendt update til Tick Tool

 


Vi gør det nemt, at få den rette løsning

 

Med venlig hilsen
Tick Cad
Sverigesvej 19
8700 Horsens
+45 72 118 184
www.tickcad.dk

 

 

.

Pressemeddelelse 10. april 2018

Tick Cad ApS ansætter senior specialist

Horsens-virksomheden Tick Cad udvider igen. Denne gang med ansættelse af senior specialisten Ardeshir Najafi. Han skal hjælpe Tick Cads kunder med at blive endnu bedre til at effektivisere deres forretning gennemArdeshir Najafi - Tick Cad 3D-software.

Ardeshir Najafi er 59 år, og han en af landets mest kyndige specialister inden for forretningsoptimering baseret på automatisering med 3D-software. I mere end 20 år har han hjulpet virksomheder med at få mere ud af deres software, blandt andet gennem automatisering af forretningsgange. Pr. 1. april 2018 er han ansat som Application Engineer hos Tick Cad i Horsens, der forhandler 3D-software fra Autodesk og rådgiver om brug af komplekse softwareløsninger til produktudvikling og design

”Jeg har arbejdet i branchen i mange år, og jeg kender både produkterne indgående og mange af de kunder, som jeg nu kommer til at møde igen hos Tick Cad,” fortæller Ardeshir Najafi.

Ardeshir Najafi har desuden arbejdet med en række af medarbejderne hos Tick Cad i andre sammenhænge, så på den måde er det som at komme hjem igen,

Ansættelse skal understøtte vækst

”Ardeshir Najafi er et sikkert valg og et stort plus for Tick Cad. Han har været med i branchen siden starten og han passer perfekt ind i vores team. Desuden kommer han på det helt rigtige tidspunkt, hvor vi oplever en stor vækst,” siger adm. direktør i Tick Cad Karina H. de Lichtenberg.

”I den proces har vi brug for medarbejdere, som kender branchen i dybden, og det gør Ardeshir Najafi. Han har arbejdet med området både som selvstændig, som konsulent, og han har en bred viden om både markedet, kunderne og ikke mindst produkterne,” siger hun.

Stort potentiale i at optimere arbejdsgange

Ardeshir Najafi er allerede godt i gang med den nye stilling, og opgaverne drejer sig høj grad om at tilpasse Tick Cads produkter, så de giver endnu mere værdi for kunderne. Det gøres blandt andet igennem specialtilpasninger, som gør tidskrævende, manuelle arbejdsopgaver automatiske.

”Her er der et stort potentiale. Vi kan hjælpe vores kunder til at spare tid, lave færre fejl og komme hurtige på markedet med nye løsninger ved at systematisere og tilpasse deres softwaresetup,” fortæller Ardeshir Najafi.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst: Karina H. de Lichtenberg tlf.: 22587807

Udvidelse af forretningen med FARO® 3D Design ScanArm, Produktionsdagen 2019, overblik over aktive bruger af multiuser licenser, tilbud på udvalgte Autodesk produkter, et tip til Inventor, kurser og meget mere kan du læse om i dette nyhedsbrev. Se hele nyhedsbrevet her 

Inspirationsdag 

Få fuldt udbytte af din software investering
13. september 2018 
Dit Autodesk software indeholder værktøjer, der kan udvikle og designe de mest komplekse emner, og der kommer hele tiden nye funktioner og softwares med i programpakkerne.

Sæt derfor X i kalenderen torsdag den 13. september og kom til inspirationsdag, hvor du kan deltage i 3 sessioner, som vil give dig indblik nye værktøjer, der kan optimere jeres arbejdsgange. 


Autodesk Make Anything

Formiddags-sessioner 9:30 - 11:30

Her gives en dybdegående gennemgang for brugere og beslutningstager af udvalgte løsninger, der  håndter specifikke arbejdsopgaver
 
Autodesk CFD til analyse af varme, flow og væskestrømnninger 
Navisworks, hvor du kan dele projekter på tværs af platforme, herunder også punktskyer fra scanninger 
AEC Collection, på denne session lærer du at oprette Family templates i Revit, og hvad Burst,   Ncopy og Torient kan hjælpe dig med i AutoCAD
Tick Tool, der sikrer at der er styr på din dokumentation
Factory Design til håndtering af store layouts og opbygning af assets
Se fuld agenda og tilmeld sessioner

Sessioner 12:30 - 13:45

Inventor Tips & Tricks
Inventor Large Assemblies
Bluebeam
Laserscanning i teori og praksis
Nastran-In Cad

Sessioner 14:15 - 15:30

Inventor Frame Generator
Vault 
Bimdex
Integration til ERP
Fusion 360

Mød repræsentanter fra HP, FARO og Autodesk

Dagens program henvender sig til både brugere og beslutningstagere og udover sessionerne kan du også møde repræsentanter fra FARO, der viser udstyr til 3D scanning, HP der kan svare på alle spørgsmål vedr. grafik og processorer og du kan sparre med Tick Cad og de øvrige deltagere omkring din løsning.


 


Med venlig hilsen
Tick Cad
Sverigesvej 19 - 8700 Horsens - +45 72 118 184 - www.tickcad.dk 
Pris pr deltagende virksomhed kr. 500,- ex moms for op til 4 personer.
 

Pressemeddelelse:

Tick Cad udvider med nye produkter, der effektiviserer udveksling af CAD-filer

Horsens-virksomheden Tick Cad, der forhandler og udvikler produkter til 3D-programmer udvider nu produktporteføljen. Det skal gøre det nemt og hurtigt at dele 3D-tegninger på tværs af systemer, brancher og virksomheder.

Tick Cad fylder nu hylderne op med en række specialprodukter fra softwarehuset BIMDeX, der har specialiseret sig i at udvikle løsninger til udveksling af filer mellem diverse industrielle tegneprogrammer.

”Med denne aftale kan vi hjælpe vores kunder med at effektivisere deres arbejdsgange og gøre manuelt arbejde digitalt. Det er en udfordring at flytte 3D-tegninger fra det ene system til det andet, og det sker hele tiden, når man eksempelvis udvikler nye produkter. Hver gang et design eller en teknisk tegning eksporteres til et andet format eller andet system, så er der risiko for fejl. BIMDeX’ produkter eliminerer dette problem,” siger Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Med en lavere fejlmargen vil man være i stand til at kunne producere mere præcist og spare tid i udviklingsprocessen.

 

”Vores kunder har ofte behov for at kunne levere tegninger i det rigtige format, og der sker tit det, at man mister data eller laver fejl, når der konverteres. Med de nye produkter i vores sortiment får man alle data med, også de berigede metadata. Det betyder, at projekter kan flyde problemfrit mellem designere, ingeniører, arkitekter og på tværs af brancher og organisation, - uden at man mister data,” fortæller Leif Jessen Hansen.

Produkterne fra BIMDeX er blandt andre:
  • Excel to Revit
  • CREO to Revit Exporter
  • SolidWorks to Revit

 

Tick Cad har rettigheder til salg af produkterne fra BIMDeX i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Tyskland. Produkterne kan allerede nu ses og bestilles på Tick Cads hjemmeside. www.tickcad.dk/bimdex

 

For yderligere information kontakt Tick Cad tlf. 72 118 184

 

Artikel i Horsens Folkeblad 15.01.19 Leif 1

"Ude på Beringshavet sejler et stort færøsk industriskib, som for nylig lagde til kaj på Færøerne for at få udskiftet sin motor.

Et indgreb, der normalt ville tage tre uger, fordi bådens indvendige rammer skal måles op, inden den ny motor kan installeres. Tre uger, hvor aktiviteterne står stille.

Ikke desto mindre tog indgrebet kun 12 dage med hjælp fra Horsens-virksomheden Tick Cad ApS. Ved hjælp af en 3D-scanner kunne de forudgående opmålinger nemlig laves på forhånd, så installationen kunne pågå, så snart båden

lagde til land. - Det er godt billede på, hvad det er, vi laver. Vi lytter til kundernes behov og finder en effektiv løsning, siger Leif Jessen Hansen, partner i Tick Cad.

 

Læs hele artiklen i Horsens Folkeblad her 👉 https://hsfo.dk/artikel/206307?rss&utm_source=Responsys&utm_medium=email&utm_campaign=Redaktion_Daily_Newsletter_HF&e_id_m=

 

 

Tekst: Claus Skovholm, Foto: Søren E. Alwan

 

 

Pressemeddelelse 12. april 2018

Tick Cad bliver forhandler af 3D-scannere fra FARO

Horsens-virksomheden Tick Cad går nu ind på det boomende marked for 3D-scanning. Teknologien har et enormt potentiale til at hjælpe i alle brancher, hvor præcis opmåling er en kritisk faktor.

Tick Cad, der forhandler og udvikler 3D-software er nu blevet forhandler af 3D-scannere fra FARO. Scannerne danner et 3D-billede af omgivelserne med flere hundredtusinder præcise målepunkter. Billedet kan man efterfølgende åbne på computeren og tage mål ud fra.

”Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for brugen, men generelt kan man sige, at alle brancher hvor måltagning er vigtigt, vil have stor fordel af 3D-scanning. Et eksempel kunne være et byggefirma, der skal sætte altaner op. De kan med en enkelt 3D-scanning af en bygning, få alle de mål, de skal bruge til projektering og installation,” siger Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Det billede, som scanneren tager, minder om Googles Streetview, med den forskel, at man har alle afstande til rådighed. Det kan bruges industrielt, når en ny maskine eksempelvis skal indpasses i et eksisterende produktionsflow.

”Scanneren kan populært sagt bruges med fordel af alle som bruger målebåndet i hverdagen. Det kan være alt fra installatører, arkitekter, ingeniører og montører,” fortæller Leif Jessen Hansen.

Tick Cad vil i første omgang tilbyde 3D-scannerne til deres eksisterende kunder, der alle arbejder professionelt med 3D-software. Scanningerne kan nemlig integreres i 3D-software som Autodesk Inventor og Revit, og det betyder, at man kan arbejde med sine modeller og placere dem i scanningen. På den måde kan man udarbejde løsninger på computeren, der umiddelbart kan sættes op i den virkelige verden.

”Alle der arbejder med opmåling ved, hvor dyrt det er, hvis man laver en fejl, mangler en opmåling eller skal foretage opmålinger på svært tilgængelige steder. En 3D-scanner løser disse problemer, og kan give en betydelig konkurrencefordel for de virksomheder, der kommer med på vognen,” mener Leif Jessen Hansen.

Tick Cad forhandler 3D-scannere men kan også tilbyde konsulenthjælp og demonstration.

For yderligere information kontakt venligst

Tick Cad, tlf. +45 72 118 184, www.tickcad.dk

 

Top