Matterport - Ready Pack

Tilbudspris 20.730,00 kr. ekskl. moms Normalpris 25.650,00 kr. ekskl. moms

Matterport Readypack

Byg digitale tvillinger med Matterports topprofessionelle 3D kamera og omdan fysiske rum til nøjagtige digitale kopier, som kan benyttes i forbindelse med virtuelle rundture i showrooms, erhvervsejendomme, private boliger, mv.

En virtuel rundvisning giver mulighed for at udforske jeres bygninger, så I uforstyrret kan skabe forståelse uden udfordringer som rejsetid og udgifter. Yderligere giver Matterports patenterede teknologi mulighed for at samarbejde på tværs af organisationen, hvor visualiseringen anvendes som del af dokumentationen.

Punktskyer og grundplaner 

Optagelserne fra dit Matterport Pro2 3D kamera kan desuden hentes ned som BIM modeller, punktskyer og grundplaner til videre brug i CAD / BIM. Disse ydelser afregnes med Matterport via abonnement på spaces.  


Alt du skal bruge, for at komme igang med Matterport Capturing*.

Pakken indeholder:

  • 1 Matterport Pro2 3D Camera
  • 1 Manfrotto MT190XPRO3 Tripod
  • 1 Matterport Case 5000 Pro
  • 1 Quick Release


* Kameraet og scanningsprocessen kontrolleres via Matterport appen, som downloades via App Store og Google Play. Android versionen er pt en BETA version med begrænset funktionalitet. Vi anbefaler IPad Pro - denne og abonnement på spaces ved Matterport er ikke inkluderet.  

Matterport Spaces

Til capture med Matterport Pro2 3D kameraet skal du bruge en aktiv aftale om Professional eller Business Spaces i Matterports cloud. 

Matterport spaces

Aftalen kan indgåes på måneds- eller årsbasis og du kan desuden anvende dine spaces til optagelser med iPhone, Android, Insta360 og Leica BLK360. 

Vi sender dagligt til alle lande i EU og Skandinavien inkl. Færøerne, Grønland og Island

Get started with Matterport

Tag en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder

To Top