Leica BLK2GO

Leica BLK2GO

Kontakt os for pris

Håndholdt laserscanner

Leica BLK2GO

BLK2GO er håndholdt, trådløs og let, designet til hurtig registrering af virkeligheden, mens du er på farten, uanset hvor du er.

HURTIG

Scan, mens du er på vej, uden afbrydelser. Digital registrering af virkeligheden i rummet omkring dig foregår i ægte realtid, mens du bevæger dig gennem rummet.

FLEKSIBEL

Scan over og under genstande, gennem rum og døråbninger, rundt om hjørner og op og ned ad trappeskakter. SLAM-teknologien sikrer rumlig opmærksomhed, så BLK2GO ved, hvor den er, og hvor den har været i rummet.

PROBLEMFRI REGISTRERING

Ligesom en lommelygte kan oplyse rummet omkring dig, opbygger BLK2GO automatisk 3D-punktskyer over den tredimensionale virkelighed, mens den er i bevægelse. Lige fra du starter en scanningssession, og indtil du slukker BLK2GO, bliver alle billeder og 3D-data kombineret.

FRIHED

Intet stativ. Indbygget dataindsamling. Kontinuerlig scanning med genopladeligt batteri.

Ved køb af Leica BLK2GO får du:

1x Leica BLK2GO håndholdt laserscanner

1x Transportkasse

1x Bordstativ

3x Batterier

1x Lader

1x USB-C kabel

BLK2GO – specifikationer

LIDAR-KUPPEL MED TO AKSER

Markedets mindste toaksede LiDAR med klassens bedste nøjagtighed, indkapslet i en fuldt beskyttet og lukket kuppel, der kan scanne op til 420.000 punkter pr. sekund. Begge akser roterer konstant under scanning.

GRANDSLAM

GRANDSLAM (Simultaneous Localization and Mapping) er en kombination af en højhastigheds-LiDAR med to akser, et visionsystem med flere kameraer samt en inerti-måleenhed, der gør BLK2GO selvnavigerende.

SMART HÅNDTAG

Håndtaget på BLK2GO indeholder en WLAN-forbindelse, et genopladeligt batteri, der kan levere strøm til 45 minutters kontinuerlig scanning, datalagring af seks timers scanning, en USB-C-port til hurtig dataoverførsel og edge-databehandling.

VISIONSYSTEM MED FLERE KAMERAER

Visionsystemet i BLK2GO er et 12 megapixel-detaljekamera, der leverer fremragende billeder med høj kontrast, samt tre panoramakameraer til visuel navigation via SLAM, farvning af punktskyer og optagelse af panoramabilleder.

LETVÆGTS ALUMINIUMSKONSTRUKTION

Med en vægt på kun 775 gram (1,7 lbs) inklusive batteri og en aluminiumskonstruktion med mat finish leverer BLK2GO enestående smidighed og bevægelsesfrihed.

AVANCERET LYSGUIDE

Lysguiden, der omkranser BLK2GO, er enkel, intuitiv og kommunikativ for alle brugere uanset erfaring. Den giver brugervejledning under scanningen og kommunikerer enhedens status og datakvalitet.

Kontakt vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.

Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller udfyld formularen herunder