Inspirationsdag 2022

Få opdateret din viden og mød dit netværk

Hvad er "Inspirationsdag"

Ved Tick Cad tror vi på at viden bliver bedre af at blive delt og at begejstring smitter. 

Derfor er det os en stor glæde at vi atter kan slå dørerne op til en dag med vidensdeling og præsentations af de nyeste trends. 

Dagen igennem vil der være faglige oplæg om alt fra tilbudsberegning med Tick Tool, modelstate i  Inventor, BIM 360,  Fusion 360 / CAM, Matterport og ikke mindst oplæg fra Leica Geosystems, som også medbringer de nyeste løsninger til 3D Laserscanning. 

Hvem møder du?

Du vil møde alle dine kontaktpersoner ved Tick Cad, repræsentanter fra Leica Geossystems, Autodesk, FutureGroup, Matterport, Bluebeam og Commerze-IT.

Alle forberedte på at dele ud af den nyeste viden omkring lige netop deres område. 

Dertil møder du dine kollegaer fra branchen, - her kommer både brugere og beslutningstagere. 


Forhåndstilmelding 

Planlægningen af alle sessionerne er i fuld gang og vi glæder os meget til at afsløre programmet, men indtil da kan du forhåndstilmelde dig herunder. så får du besked når der er klar til tilmelding. 

Af plads hensyn kan der max tilmeldes 3 personer pr virksomhed. Pris pr deltagende virksomhed kr. 500,- ex moms. Faktura fremsendes ved endelig tilmelding

Hvornår

Inspirationsdagen løber af staben den 15.september. Programmet bliver omfangsrigt, så vi starter alledere med registrering kl. 7:45 til 8:05, hvor der bydes velkomnmen.

De første sessioner stsrter kl. 8:30 og du kan selvfølgelig nå at få kaffe i koppen og et rundstykke i hånden. 

Pølsevognen er booket :)

Oplev stemningen fra Inspirationsdag 2019

To Top