Vault Hotel

Vault Hotel

Kontakt os for pris
A secure, cost-effective and scalable solution
 • Vault Hotel

  Står I overfor udskiftning af eksisterende fysisk server eller skal der etableres en ny Vault løsning, så er Tick Cad – Hosted Vault en sikker, rentabel og skalérbar løsning.

  Tick Cad's Vault Hotel, eller Hosted Vault, tilbyder en pålidelig, omkostningseffektiv og skalerbar løsning, perfekt til virksomheder, der ønsker at opgradere deres fysiske server eller etablere en ny Vault-løsning.

  Fordele ved Hosted Vault:

  1. Altid Tilgængelige Data:

     - Med en hostet løsning får virksomhedens medarbejdere fleksibilitet til at tilgå Vault-serveren fra ethvert sted med internetadgang, uanset om det er fra arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

  1. Sikkerhed i Fokus:

     - Tick Cad's Hosted Vault leveres med omfattende sikkerhedsforanstaltninger, herunder 24-timers overvågning og daglig backup, hvilket sikrer en oppetid på 99,95% og mulighed for hurtig genoprettelse i tilfælde af uheld.

  1. Fleksible Månedlige Udgifter:

     - Med en hosted løsning undgår man kapitalbinding til hardware og software samt opnår fuldt økonomisk overblik med faste månedlige udgifter. Løsningen kan nemt udvides i takt med virksomhedens vækst.

  1. Sikker Dataopbevaring:

     - Tick Cad's Hosted Vault opbevares i certificerede redundante datacentre i Danmark, hvilket sikrer beskyttelse mod forskellige risici som tyveri, brand og strømsvigt.

   

  Kontakt Tick Cad for yderligere information og pris på jeres løsning.

  autodesk-vault-small-badge-128_2x_1

  Kontakt vores produktspecialister!

  Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
  Derfor arbejder Tick Cad målrettet på at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.

  Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller udfyld formularen herunder