Forretningskonsulent til CAD & PLM løsninger

STILLINGEN ER BESAT

 

Ved Tick Cad har vi travlt med at levere løsninger til CAD og PLM og søger derfor dig, der har erfaring med salg og projektledelse af CAD eller ERP til industri- og konsulentvirksomheder.

 

Løsninger fra Tick Cad er baseret på Autodesk Inventor, Vault, Fusion Manage PLM, vores egenudviklede Tick Tool, samt relaterede services og omfatter alle områder vedrørende implementering af løsninger til CAD, PDM/PLM samt integrationer med ERP-systemer.

 

Du vil indtræde i vores industri-team, hvor du bliver aktiv i hele kæden fra behovsafdækning og salg til projektledelse til endelig levering af kundeprojekter.

 

Dine primære opgaver er

  • Salg og rådgivning om PDM/ PLM løsninger
  • Salg og rådgivning om integrationsløsninger CAD – ERP
  • Forretningsudvikling
  • Projektledelse
  • Customer Success

 

Hvem er du?

  • Du har en god forretningsforståelse og mindst 2 års erfaring i en lignende rolle
  • Du har erfaring med projektledelse og Customer Success management
  • Du arbejder struktureret og har god sans for detaljer

 

Desuden skal du være løsningsorienteret, gerne nørdet og indstillet på at kundeservice, kollegaservice og vidensdeling er de vigtigste kvalifikationer ved Tick Cad.

 

Vi tilbyder

Hos os får du plads til at gå ud over dit kompetenceområde og i samarbejde med teamet afsøge nye områder. Vi tilbyder frihed under ansvar og forventer, at din personlige og faglige integritet inspireres af at gøre en forskel for kunder og kollegaer. En spændende hverdag med en international berøringsflade, faglig udvikling og ikke mindst 19 super gode kollegaer i Danmark og Island, som ser frem til at du starter.

 

Hvem er Tick Cad?

Tick Cad er et videnstungt konsulenthus, der hjælper virksomheder med at få en bedre hverdag. Vi er dygtige til innovation og dagen i dag er anderledes end i går, mens kunderne er langvarige relationer, som vi sætter en stor ære i at udvikle og være sparringspartnere for.

 

Vores kernekompetencer tager afsæt i Autodesks CAD-software, Leicas scannere og Matterports 3D kameraer til industri og byggeri, og vi servicerer brancherne med software, hardware, rådgivning, programmering og 3D-Laserscanning.

Ansøgning

Ansøgning pr mail med relevante bilag til Karina H. de Lichtenberg: kl@tickcad.dk 

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og fortroligt.

Forventet ansættelsesdato:    Maj / Juni 2023

Arbejdsplads:   Tick Cad, Horsens

 

For information om stillingen kontakt Karina tlf.: 22587807 eller Leif tlf.: 22580519