Matterport

Matterport

Matterport - digital gengivelse af fysiske rum

Matterport er verdensførende indenfor virtuelle rundvisninger og digitale gengivelser af fysiske rum. Virksomhedens revolutionerende alt-i-én 3D platform giver mulighed for at omdanne fysiske rum til nøjagtige og fængslende digitale kopier, som kan benyttes i forbindelse med design-, bygge- og præsentationsopgaver.

Hvor anvendes Matterport?

Matterport er et tredimensionelt kamerasystem, der giver potentielle købere, lejere, kunder eller besøgende mulighed for at tage en digital rundtur i f.eks. din ejendom eller showroom - når som helst og hvor som helst. Platformen gør det muligt at tage billeder, indsamle målinger og behandle data med henblik på at oprette, redigere og dele en 3D-gengivelse af dit rum.

Matterport benyttes til at skabe 3D gengivelser af rum og kan være til gavn for en bred vifte af industrier. Ejendomsbranchen er en af de flittigste brugere af Matterport teknologien, men også andre brancher, hvor der er behov for at skabe en digital tvilling af det fysiske rum, kan drage fordel af at bruge Matterport.
Desc

3 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
 1. Matterport Case 5000
  Matterport Case 5000
  Matterport Case 5000 Matterport
  1.717,60 kr.
  Sammenlign
 2. Matterport Pro2 3D Camera
  Matterport Pro2 3D Camera Matterport
  Tilbudspris 21.470,00 kr. Normalpris 24.168,00 kr.
  Sammenlign
 3. Manfrotto MT190XPRO4
  Manfrotto MT190XPRO4
  Manfrotto MT190XPRO4 Matterport
  1.998,80 kr.
  Sammenlign
Desc

3 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
To Top