Leica Geosystems BLK - 3D laserscanningsløsninger

Leica Geosystems BLK

Leica Geosystems BLK Tick Cad

Leica Geosystems BLK - 3D laserscanning 

Leica Geosystems, en del af Hexagon, er en højteknologisk virksomhed der igennem 200 år har revolutioneret verden med nye teknologier indenfor måling og opmåling.
Leicas innovative løsninger skaber hver dag værdi verden over hos fagfolk indenfor forskellige brancher, herunder landmåling, forsvar, sikkerhed og produktion. Brancher, hvor højpræcisionsudstyr, avanceret software og pålidelige tjenester er forretningskritiske.

3D laserscanning til industri og byggeri

3D scanning vinder frem og behovet for at skabe ”digitale tvillinger” er steget markant gennem de senere år. Leicas løsninger indenfor virkelighedsregistrering skaber digitale verdner indenfor et væld af områder og giver brugbare informationer til at øge forståelse, til at planlægge og til at udføre opgaver.

Leica Geosystems løsningerne bidrager under udførelsen af opgaverne med positionering, guidning og visualisering, hvilket understøtter brugerne i opnå høj effektivitet og øget kvalitet i projekterne.

Specialister i 3D laserscanningsdata

Tick Cad har stor knowhow omkring de data Leicas 3D scanningsløsninger producerer, og hvordan de skaber værdi i kundens workflow. Vores scanningsspecialister har mangeårig erfaring med at omsætte 3D scanningsdata til præcise 3D-tegninger indenfor byggeri, industri og design, hvad enten det drejer sig om opbygning eller renovering. Leica er en stærk medspiller, der skaber stor synergi til Tick Cads andre løsninger indenfor bearbejdning af 3D scanningsdata.

Tick Cad forhandler og supporterer Leica Geosystem hardware og softwareløsninger. Kontakt os for nærmere information om, hvordan du effektiviserer og skaber værdi i dine projekter med 3D laserscanning.

Leica Geosystems BLK webinar

Tick Cad er Leica BLK Premium Partner

BLK Premium partner Tick Cad

Vi afholder løbende kurser, seminarer, workshops og webinarer omkring brugen af Leica løsninger indenfor industri og byggeri.

Leica How-To

Tick Cad har implementeret en lang række forskellige scanningsløsninger hos kunder indenfor forskellige brancher.
Få inspiration til hvordan du kommer igang i din virksomhed.

Se med nedenfor

Kom i gang med BLK2GO

Kom i gang med BLK360

Scan med Leica RTC360

Har du brug for yderligere info omkring Leica Geosystems løsninger?

Få en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder

To Top