Leica Geosystems

Leica

Værdiskabende 3D scanningsløsninger

Leica Geosystem, en del af Hexagon, er en højteknologisk virksomhed der igennem 200 år har revolutioneret verden med nye teknologier indenfor måling og opmåling.

Leicas innovative løsninger skaber hver dag værdi verden over hos fagfolk indenfor forskellige brancher, herunder landmåling, forsvar, sikkerhed og produktion. Brancher, hvor højpræcisionsudstyr, avanceret software og pålidelige tjenester er forretningskritiske.

3D scanning til produktion og industri

3D scanning vinder frem og behovet for at skabe ”digitale tvillinger” er steget markant gennem de senere år. Leicas løsninger indenfor virkelighedsregistrering skaber digitale verdner indenfor et væld af områder og giver brugbare informationer til at øge forståelse, til at planlægge og til at udføre opgaver. Geosystems-løsningerne bidrager under udførelsen af opgaverne med positionering, guidning og visualisering, hvilket understøtter brugerne i opnå høj effektivitet og øget kvalitet i projekterne.

Specialister i 3D scanningsdata

Tick Cad har stor knowhow omkring de data Leicas 3D scanningsløsninger kan producere og hvordan de skaber værdi i kundens workflow. Tick Cad har mangeårig erfaring med at omsætte 3D scanningsdata til præcise 3D-tegninger indenfor byggeri, industri og design, hvad enten det drejer sig om opbygning eller renovering. Leica er en stærk medspiller, der skaber stor synergi til Tick Cads andre løsninger indenfor bearbejdning af 3D scanningsdata. Kontakt Tick Cad for nærmere information om, hvordan du effektiviserer og skaber værdi i dine projekter med 3D scanningsløsninger.

Desc

4 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
 1. Cloudworx Ultimate Subscription (1yr)
  Cloudworx Ultimate Subscription (1yr)
  Cloudworx Ultimate Subscription (1yr) Leica
  Kontakt os for pris
 2. Leica BLK360 Accessories Package
  Leica BLK360 Accessories Package
  Leica BLK360 Accessories Package Leica
  Kontakt os for pris
 3. Leica BLK360
  Leica BLK360
  Leica BLK360 Leica
  Kontakt os for pris
 4. Cyclone Register 360 BLK edit
  Cyclone Register 360 BLK edit
  Cyclone Register 360 BLK edit Leica
  Kontakt os for pris
Desc

4 varer

pr. side
Vis som Gitter Liste
To Top