Bluebeam

Om Bluebeam

Bluebeam - intelligent PDF håndtering
Bluebeam giver folk mulighed for at forbedre den måde, som vores verden bliver bygget på. Bluebeams innovative markerings- og samarbejdsløsninger sparer tid og penge for teamene – og gør livet nemmere for byggefolk.

Bluebeam Revu
For dem, der projekterer, giver tilbud og bygger vores verden, er Bluebeam Revu værktøjet, der hjælper fagfolk med at få mere fra hånden.Mere end 1,9 millioner fagfolk inden for byggebranchen verden over sætter deres lid til Revu for at øge effektivitet og samarbejde på projekter og strømline kritiske dokumentbaserede processer for at få mere gjort på kortere tid.

Effektiv kommunikation
Studio
i Revu giver dig mulighed for nemt at invitere teammedlemmer, uanset hvor i verden de befinder sig, til at samarbejde i realtid og fuldføre projekter hurtigere.

Projektering

Projektgranskning
Revu speeder projektgranskning op ved at give projektdeltagere mulighed for at markere og samarbejde om de samme dokumenter i realtid eller når som helst.

Kvalitetssikring/kvalitetskontrol
Markerings- og samarbejdsværktøjerne i Bluebeam Revu giver arkitekter, ingeniører og entreprenører mulighed for hurtigere, mere præcise og mere omhyggelige kvalitetsevalueringer.


Færdiggørelse

Projektoverdragelse
Med de dynamiske værktøjer til dokumentoprettelse i Revu kan du levere smarte betjenings- og vedligeholdelsesmanualer, der giver driftsansvarlige hurtig og nem digital adgang til kritisk projektinformation.

Byggeri

Mængdeberegninger
Opmålingsværktøjerne i Revu hjælper jer med at registrere et projekts reelle omfang og levere et stærkere tilbud, der vil give jer en konkurrencemæssig fordel.

Gennemgang af dokumenter til forelæggelse
Revu forenkler dokumenter til forelæggelse med stærke markerings- og redigeringsværktøjer og integreres problemfrit i mange dokumentstyringssystemer for at holde dit projekt kørende.

Oplysningsforespørgsler (RFI - Request for Information)
Revu gør RFI'er overskuelige og organiserede med de smarte markerings-, hyperlink- og automatiseringsværktøjer, der hjælper med at holde projektet planmæssigt på sporet.

Besigtigelsesproces
Ved at sortere og sammenfatte hængepartier på selve tegningerne hjælper Revu projektgrupper med at opnå en fuldførelsesprocent på 90 % ved første tilsyn.

Prøv Bluebeam gratis i 14 dage

Har du brug for yderligere info omkring Bluebeam løsninger?

Få en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder

Tick Cad er Bluebeam Gold Partner

Som kunde ved Tick Cad er du altid garanteret den bedste service.

Fordi vi er Bluebeam Gold Partner, kan du altid være sikker på, at du får fremragende kundeservice, teknisk support og vejledning.

Som certificeret Gold Partner uddanner, guider og supporterer vi dig i alt, hvad der relaterer sig til Bluebeam og Bluebeam-relateret software.

Sammen får vi dig i mål med brugen af Bluebeam i dit arbejde.

Bluebeam Gold Partner