Autodesk

Autodesk - Make Anything

Om Autodesk

Autodesk er blandt verdens førende leverandører af softwareløsninger til produktion, design, byggeri dokumenthåndtering.

Virksomheden er måske bedst kendt for sit flagskibsprodukt, AutoCAD, men har også kendt for et stort udvalg af ikke-AutoCAD baserede softwareprodukter som f.eks. Revit og 3D CAD modelleringssoftwaren, Inventor.

Men Autodesk er meget mere end blot software. Virksomheden har også en kæmpe indvirken på alt fra uddannelse til jobbranchen indenfor design, konstruktion- og ingeniørbrancher.

Autodesk Gold Partner

Tick Cad er anerkendt af Autodesk som Gold Partner, ved at opfylde visse kriterier. Vi har certificerede ingeniører og salgspersonale som hjælper kunderne med at identificere og implementere løsninger. Hos Tick Cad sikres du kompetent rådgivning uanset om du er ny bruger af CAD-software eller efterspørger en kompleks løsning med integration til jeres virksomheds øvrige systemer og eksterne partnere.

Autodesk Gold Partner betegnelsen dækker, at Tick Cad har demonstreret evnen til at levere komplette Autodesk-softwareløsninger. Gold Partnere har teknisk ekspertise indenfor specifikke brancher, løsninger, support, uddannelse, implementering og konsulentydelser.

Autodesk produkterne

Autodesks produkt portfolio strækker sig over mere end 80 produkter målrettet forskellige industrier.

Tick Cads primære fokus er baseret på Autodesk's løsninger til industri, design og konstruktion, hvor du tilbydes rådgivning, sparring og undervisning.

Læs mere om mulighederne indenfor MFG (Manufacturing) og AEC (Architecture, Engineering & Construction). Eller gå på opdagelse i Autodesks produkter, som kan købes online hos Tick Cad

Autodesk software formidles som abonnement/subcscriptions eller som Flex Tokens, hvor der afregnes pr dag.

Autodesk webinar

Tick Cad er Autodesk Gold Partner

Vi afholder løbende kurser, seminarer, workshops og webinarer omkring brugen af Autodesk løsninger indenfor industri og byggeri.

Brancher

Autodesk videocases

Tick Cad har implementeret en lang række forskellige løsninger hos kunder indenfor forskellige brancher.
Se og hør hvordan andre virksomheder arbejder med Autodesk løsninger, hvilke udfordringer de har stået overfor og hvilke løsninger de har fået implementeret.

POM Industries

TEKFA

Process Integration

Har du brug for yderligere info omkring Autodesk løsninger?

Få en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder

To Top