Autodesk

Om Autodesk

Autodesk er blandt verdens førende leverandører af softwareløsninger til produktion, design, byggeri dokumenthåndtering.

Virksomheden er måske bedst kendt for sit flagskibsprodukt, AutoCAD, men har også kendt for et stort udvalg af ikke-AutoCAD baserede softwareprodukter som f.eks. Revit og 3D CAD modelleringssoftwaren, Inventor.

Men Autodesk er meget mere end blot software. Virksomheden har også en kæmpe indvirken på alt fra uddannelse til jobbranchen indenfor design, konstruktion- og ingeniørbrancher.

Autodesk Gold Partner

Tick Cad er anerkendt af Autodesk som Gold Partner, ved løbende at opfylde krav for uddannelse, omsætning og kundetilfredshed. .

Vi har certificerede ingeniører og salgspersonale som hjælper kunderne med at identificere og implementere løsninger. Hos Tick Cad sikres du kompetent rådgivning uanset om du er ny bruger af CAD-software eller efterspørger en kompleks løsning med integration til jeres virksomheds øvrige systemer og eksterne partnere.

5070001880-20220516170614

Autodesk Subscription 

Autodesk Subscription er brugsret i en given periode til et givent program eller programpakke (Collection).

Ved oprettelse af en Autodesk Subscripion aftale angives en "Contract Manager", der også får rollen "Primary Admin"  Primary Admin kan oprette navngivne-brugere og tildele dem brugsrett til de programmer der skal er behov for. 

Ønskes mere fleksibilitet med oprettelse og tildeling af brugere kan Primary Admin tildele rollen "Secundary Admin" til de brugere som også skal kunne håndtere brugeroprettelse og brugsret. 

Forlængelse af Autodesk Subscription

Vi kontakter jer i god tid forud for forlængelse af jeres aftaler, men personen der har rollen "Contract Manager" modtager også en påmindelse fra Autodesk. 

Har du licenser du ønsker vi forlænger kan du kontakte os her: Autodesk Renewal (tickcad.eu)

Autodesk FLEX Tokens

Som alternativ til de tidsbestemte Subscription er der mulighed for FLEX Tokens. Flex

Tokens giver adgang til en lang række af Autodesks Softwares på dagsbasis og der oprettes og tildeles adgang efter samme princip som ved Subscription. 

Se mere om Autodesk  Flex Tokens

Brancher

Autodesk - Make Anything

Autodesk videocases

Tick Cad har implementeret en lang række forskellige løsninger hos kunder indenfor forskellige brancher.
Se og hør hvordan andre virksomheder arbejder med Autodesk løsninger, hvilke udfordringer de har stået overfor og hvilke løsninger de har fået implementeret.

POM Industries

TEKFA

Process Integration

Autodesk webinar

Vi afholder løbende kurser, seminarer, workshops og webinarer omkring brugen af Autodesk løsninger indenfor industri og byggeri.

Finder du ikke hvad du søger eller ønsker du en præsentation målrettet din virksomhed, så kontakt os på 72 118 184. 

Et udvalg Autodesks software leveret af Tick Cad

Har du brug for yderligere info omkring Autodesk løsninger?

Få en snak med vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på, at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.
Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller send os en besked herunder