Løsninger

 1. 3Dconnexion
  3Dconnexion designer kraftfuld, forskningsbaseret ergonomisk hardware til at manipulere og navigere i computergenererede 3D-billeder, der almindeligvis anvendes i CAD-applikationer, 3D-modellering, animation, 3D-visualisering og produktvisualisering.
 2. Tilbehør til Scanning
  Ekstra udstyr til scanning og reality capture. Her finder du alt relevant udstyr til at gøre dit scanningsarbejde hurtigere og mere effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 3. Autodesk
  Autodesk, Inc., er førende inden for 3D-design, engineering og underholdningssoftware. Siden introduktionen af AutoCAD-software i 1982 fortsætter Autodesk med at udvikle den bredeste portefølje af 3D-software til globale markeder.
 4. Bluebeam
  Bluebeam skubber grænserne for innovation og udvikler enkle, smarte løsninger for AEC-fagfolk verden over. Den prisvindende løsning, Bluebeam Revu, leverer innovativ markup- og samarbejdeteknologi, der sparer design- og konstruktionsteams tid og penge.
 5. Integration til ERP
  Skal du have effektiviseret dine arbejdsgange og spare tid uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet? Så kan der være mange fordele ved at integrere dine CAD- og ERP-systemer. Hos Tick Cad er vi eksperter i at få data til at havne i de relevante hænder på det rigtige tidspunkt.
 6. Leica Geosystems
  Leica Geosystem, en del af Hexagon, er en højteknologisk virksomhed der igennem 200 år har revolutioneret verden med nye teknologier indenfor måling og opmåling, herunder værdiskabende 3D scanningsløsninger.
 7. Matterport
  Matterport - digital gengivelse af fysiske rum. Matterport er verdensførende indenfor virtuelle rundvisninger og digitale gengivelser af fysiske rum. Virksomhedens revolutionerende alt-i-én 3D platform giver mulighed for at omdanne fysiske rum til nøjagtige og fængslende digitale kopier, som kan benyttes i forbindelse med design-, bygge- og præsentationsopgaver.
 8. Andre løsninger
  Vores mål hos Tick Cad er at understøtte din virksomheds behov ved at have et højt specialiseret udvalg af produkter af høj kvalitet.
 9. PLM PDM
  Komplekse produkter har brug for sammenhængende produktudvikling. Tick Cad er din sparringspartner til skræddersyede PLM- og PDM-løsninger.
 10. Scanning
  Uanset om du arbejder på en byggeplads, udfører facility management eller designer komplekse maskiner, så giver vores løsninger til 3D-laserscanning og reality capture fundamentet for succes.
 11. Tick Tool
  Tick ​​Cad er en dansk / islandsk virksomhed, der med en stærk viden om mekanisk CAD, Scanning og PDM videresælger soft- og hardware fra industriledende leverandører til bæredygtige løsninger.