Løsninger

 1. 3Dconnexion
  3Dconnexion designer kraftfuld, forskningsbaseret ergonomisk hardware til at manipulere og navigere i computergenererede 3D-billeder, der almindeligvis anvendes i CAD-applikationer, 3D-modellering, animation, 3D-visualisering og produktvisualisering.
 2. Autodesk
  Autodesk, Inc., er førende inden for 3D-design, engineering og underholdningssoftware. Siden introduktionen af AutoCAD-software i 1982 fortsætter Autodesk med at udvikle den bredeste portefølje af 3D-software til globale markeder.
 3. Bluebeam
  Bluebeam skubber grænserne for innovation og udvikler enkle, smarte løsninger for AEC-fagfolk verden over. Den prisvindende løsning, Bluebeam Revu, leverer innovativ markup- og samarbejdeteknologi, der sparer design- og konstruktionsteams tid og penge.
 4. Leica Geosystems
  Leica Geosystem, en del af Hexagon, er en højteknologisk virksomhed der igennem 200 år har revolutioneret verden med nye teknologier indenfor måling og opmåling, herunder værdiskabende 3D scanningsløsninger.
 5. Matterport
  Matterport - digital gengivelse af fysiske rum. Matterport er verdensførende indenfor virtuelle rundvisninger og digitale gengivelser af fysiske rum. Virksomhedens revolutionerende alt-i-én 3D platform giver mulighed for at omdanne fysiske rum til nøjagtige og fængslende digitale kopier, som kan benyttes i forbindelse med design-, bygge- og præsentationsopgaver.
 6. Andre løsninger
  Vores mål hos Tick Cad er at understøtte din virksomheds behov ved at have et højt specialiseret udvalg af produkter af høj kvalitet.
 7. PLM PDM

  Complex products need connected product development

 8. Tick Tool
  Tick ​​Cad er en dansk / islandsk virksomhed, der med en stærk viden om mekanisk CAD, Scanning og PDM videresælger soft- og hardware fra industriledende leverandører til bæredygtige løsninger.