1. 3D SYSTEMS
  3D Systems er et førende globalt selskab, der leverer præcise digitale 3D-modeller og CAD-samlinger af fysiske objekter til design, konstruktion og fremstilling.
 2. 3Dconnexion
  3Dconnexion designs powerful, research-based ergonomic hardware
 3. Autodesk
  Autodesk, Inc., er førende inden for 3D-design, engineering og underholdningssoftware. Siden introduktionen af AutoCAD-software i 1982 fortsætter Autodesk med at udvikle den bredeste portefølje af 3D-software til globale markeder.
 4. BIMDeX
  BIMDeX er en del af SrinSoft Inc, der giver en platform til ubesværet dataudveksling mellem forskellige CAD-, design- og BIM-softwarepakker.
 5. Bluebeam

  Bluebeam skubber grænserne for innovation og udvikler enkle, smarte løsninger for AEC-fagfolk verden over. Den prisvindende løsning, Bluebeam Revu, leverer innovativ markup- og samarbejdeteknologi, der sparer design- og konstruktionsteams tid og penge.

  Hold dine projekter på sporet med Bluebeam Revu

  Bluebeam Revu skaber overensstemmelse i dit team i designprocessen, hjælper dig med at skubbe projektet i den rigtige retning i konstrukstionsfasen og bevarer vigtige projektdata gennem hele projektet.

 6. Leica

  Værdiskabende 3D scanningsløsninger

  Leica Geosystem, en del af Hexagon, er en højteknologisk virksomhed der igennem 200 år har revolutioneret verden med nye teknologier indenfor måling og opmåling.

 7. Matterport

  Matterport - digital gengivelse af fysiske rum

  Matterport er en verdensførende geodata virksomhed indenfor indeksering og opbygning af digitale billede universer. Virksomhedens revolutionerende alt-i-én 3D platform giver mulighed for at omdanne fysiske rum til nøjagtige og fængslende digitale kopier, som kan benyttes i forbindelse med design-, bygge- og præsentationsopgaver.

  Hvor anvendes Matterport?

  Matterport er et tredimensionelt kamerasystem, der giver potentielle købere, lejere, kunder eller besøgende mulighed for at tage en digital rundtur i f.eks. din ejendom eller showroom - når som helst og hvor som helst. Platformen gør det muligt at tage billeder, indsamle målinger og behandle data med henblik på at oprette, redigere og dele en 3D-gengivelse af dit rum.

 8. Tick Cad
  Tick ​​Cad er en dansk / islandsk virksomhed, der med en stærk viden om mekanisk CAD, Scanning og PDM videresælger soft- og hardware fra industriledende leverandører til bæredygtige løsninger.
To Top