Løsninger

 1. 3Dconnexion
  3Dconnexion
  3Dconnexion designs powerful, research-based ergonomic hardware
 2. Autodesk
  Autodesk
  Autodesk, Inc., er førende inden for 3D-design, engineering og underholdningssoftware. Siden introduktionen af AutoCAD-software i 1982 fortsætter Autodesk med at udvikle den bredeste portefølje af 3D-software til globale markeder.
 3. BIMDeX - Tick Cad
  BIMDeX
  BIMDeX er en del af SrinSoft Inc, der giver en platform til ubesværet dataudveksling mellem forskellige CAD-, design- og BIM-softwarepakker.
 4. Bluebeam
  Bluebeam
  Bluebeam skubber grænserne for innovation og udvikler enkle, smarte løsninger for AEC-fagfolk verden over. Den prisvindende løsning, Bluebeam Revu, leverer innovativ markup- og samarbejdeteknologi, der sparer design- og konstruktionsteams tid og penge.
 5. Leica Geosystems BLK - 3D laserscanningsløsninger
  Leica Geosystems

  Værdiskabende 3D scanningsløsninger

  Leica Geosystem, en del af Hexagon, er en højteknologisk virksomhed der igennem 200 år har revolutioneret verden med nye teknologier indenfor måling og opmåling.

 6. Matterport 3D teknologi - byg digitale tvillinger
  Matterport
  Matterport - digital gengivelse af fysiske rum. Matterport er verdensførende indenfor virtuelle rundvisninger og digitale gengivelser af fysiske rum. Virksomhedens revolutionerende alt-i-én 3D platform giver mulighed for at omdanne fysiske rum til nøjagtige og fængslende digitale kopier, som kan benyttes i forbindelse med design-, bygge- og præsentationsopgaver.
 7. Tick Tool - Spar tid i dit Autodesk Inventor workflow
  Tick Tool
  Tick ​​Cad er en dansk / islandsk virksomhed, der med en stærk viden om mekanisk CAD, Scanning og PDM videresælger soft- og hardware fra industriledende leverandører til bæredygtige løsninger.
To Top