mærker

 1. 3D SYSTEMS
  3D Systems er et førende globalt selskab, der leverer præcise digitale 3D-modeller og CAD-samlinger af fysiske objekter til design, konstruktion og fremstilling.
 2. Autodesk
  Autodesk, Inc., er førende inden for 3D-design, engineering og underholdningssoftware. Siden introduktionen af AutoCAD-software i 1982 fortsætter Autodesk med at udvikle den bredeste portefølje af 3D-software til globale markeder.
 3. BIMDeX
  BIMDeX er en del af SrinSoft Inc, der giver en platform til ubesværet dataudveksling mellem forskellige CAD-, design- og BIM-softwarepakker.
 4. Bluebeam
  Bluebeam skubber grænserne for innovation og udvikler enkle, smarte løsninger for AEC-fagfolk verden over. Den prisvindende løsning, Bluebeam Revu, leverer innovativ markup- og samarbejdeteknologi, der sparer design- og konstruktionsteams tid og penge.
 5. Matterport
  Matterport er verdensledende inden for digital- og billedopbygning. Vores alt-i-én 3D-dataplatform giver alle muligheden for at omdanne plads til en nøjagtig og fængslende digital replika, der kan bruges til at designe, bygge, betjene og præsentere
 6. Tick Cad
  Tick ​​Cad er en dansk / islandsk virksomhed, der med en stærk viden om mekanisk CAD, Scanning og PDM videresælger soft- og hardware fra industriledende leverandører til bæredygtige løsninger.
To Top