Tvilum digitale tvillinger showroom tick cad

Da forsamlingsforbuddet i forbindelse med COVID-19 blev skærpet, var det ikke længere muligt for Tvilum at invitere gæster ind virksomhedens 2x1800 m2 store showrooms, som man har gjort tidligere.

I stedet blev Matterport teknologien redningen hos Tvilum i forbindelse med årets største udstilling, hvor man har bygget en digital tvilling af de to showrooms. ”Værdien ligger i, at kunder fra hele verden har mulighed for at besøge Tvilums showrooms døgnet rundt fra både computer, telefon, tablet og med VR-briller”, udtaler 3D generalist hos Tvilum.

Tag en tur rundt i Tvilums showroom her

Digitale tvillinger med Matterport teknologien

Matterport teknologien hjælper med at producere digitale tvillinger. En digital tvilling henviser til en digital kopi af det faktiske fysiske rum eller emne. 3D 360 graders virtuelle ture er et ekstremt kraftfuldt værktøj, der giver både bruger og virksomhed en række fordele, fordi man har mulighed for at berige præsentationerne med call-to-actions, tekster, links, videoer og meget mere, der understøtter showroomet fra den virkelige verden. Det giver en unik oplevelse af at være til stede. Slutproduktet er effektfuldt og arbejdsgangen med at skabe digitale tvillinger, er simpel.

1) Scan dit rum eller emne med et Matterport Pro2 kamera og iPad
2) Skræddersy præsentationen på My. Matterport.com
3) Publicer og del din præsentation via Matterport spaces

Byg bro mellem det fysiske og digitale

De virtuelle præsentationer er tilgængelige i en VR-version. Med et VR-headset får kunden en realistisk mulighed for at fordybe sig i produktet, uanset hvor i verden kunden befinder sig. Derved kan man minimere behovet for det fysiske fremmøde i showroomet, når der skal træffes købsbeslutninger. Med de nuværende verdensomspændende pandemi-restriktioner giver det god mening at bygge bro mellem det fysiske og det digitale univers og derved skabe et nyt grundlag for samhandel med kunderne.

Hos Tick Cad er vi specialister i at rådgive kunder omkring 3D scanninger og bearbejdning af scanningsmateriale. Udfyld formularen nedenfor og lad os tage en snak om, hvordan du får skabt dine digitale tvillinger.