Leica Geosystems Tick Cad dansk forhandler
København/Danmark, 20 august 2021) Leica Geosystems AB, et firma under Hexagon koncernen, har udset danske Tick Cad Aps som forhandler for Leicas 3D-system inden for laserscanning, også kaldet Reality Capture.

Gennem dette samarbejde får vi en endnu større mulighed for at hjælpe eksisterende og nye kunder på det danske og islandske marked. Tick Cad har stor erfaring og er en perfekt partner til at nå ud til byggefirmaer, fremstillingsindustrier og procesindustrier, siger Patrik Durvik, regionsdirektør for Reality Capture hos Leica Geosystems.

Reality Capture er en proces baseret på 3D laserscanning, og som gør det muligt hurtigt og effektivt at indsamle virkelighedsbaserede data fra blandt andet en byggeplads eller et specifikt miljø. Disse data bruges derefter til at træffe klogere beslutninger.

Digitale tvillinger

- Behovet for at skabe "digitale tvillinger" er steget markant i de seneste år. Vi hos Leica Geosystems tilbyder løsninger, hvor du let kan foretage refleksioner af en digital virkelighed. Vi skaber digitale verdener på en række områder, for eksempel i konverteringer, planlægning for installation af produktions- og proceslinjer og så videre. Indsamlede data giver kunderne mulighed for at øge forståelsen inden for deres projekter, planlægge, kontrollere, udføre opgaver og undgå dyre forsinkelser i tidsplanen. Vores samarbejde med Tick Cad hjælper virksomheder i den digitale transformation, der finder sted på disse områder, siger Patrik Durvik.

Skaber langsigtede værdier

Tick Cad vil være en forhandler af både hardware og software til Leica Geosystems, og vil være den første forhandler inden for Reality Capture området på det nordiske marked.
- Det gode samarbejde, vi har haft med Leica Geosystems de seneste år, styrkes nu yderligere ved, at vi bliver forhandlere i Danmark og Island. Vi har nu endnu bedre muligheder for at hjælpe vores kunder med at digitalisere deres arbejdsgange og skabe langsigtede værdier i den digitale rejse, siger Karina H. de Lichtenberg, administrerende direktør for Tick Cad ApS.

Tick Cad dansk leica blk forhandler

Hands-On events i hele landet

Mød Tick Cad og Leica ved et af de Hands-On events der afholdes i efteråret 2021. Her præsenteres Leicas 3D laserscannere og det software der anvendes til behandling, modellering og håndtering af 3D-punktskyer. Deltagerne får mulighed for at afprøve både scannere og software, ligesom der kan aftales individuelle møder.

Leica Geosystems – when it has to be right

Leica Geosystems - når det skal være rigtigt I mere end 200 år har Leica Geosystems, en del af Hexagon, været en betroet udbyder af førsteklasses sensorer, software og tjenester over hele verden. Virksomheden leverer merværdi til fagfolk inden for feltmåling, byggeri, infrastruktur, minedrift, kortlægning og andre industrier, der er afhængige af geospatiale data. Leica Geosystems fører også udviklingen mod fremtidens autonome økosystem.

Hexagon er en verdensførende virksomhed inden for sensorer, software og autonome teknologier. Vi sætter data i gang for at øge effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten i løsninger til fremstillingsindustrien, infrastruktur, sikkerhed og mobilitet. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har omkring 21.000 ansatte i 50 lande og en nettoomsætning på omkring 3,8 mia. EUR.

Læs mere på hexagon.com og følg os på @HexagonAB.

Fakta om Tick Cad:

Tick Cad blev grundlagt i 2013 og har kontorer i Horsens i Danmark og i Reykjavik på Island. Virksomheden har 18 ansatte.
Tick Cad er en Autodesk Gold Partner og understøtter Autodesks CAD-løsninger med sin egen "Tick Tool" software. Kunderne er primært i byggebranchen og industrien. Tick Cad udfører 3D laserscanning for sine kunder samt sælger, understøtter og rådgiver om Leica scannere og software.

Læs mere på www.tickcad.dk og følg os på Linkedin og Facebook

For mere information:

Leica Geosystems AB
Patrik Durvik, regionsdirektør for Leica Geosystems AB, tlf .: +46 706 79 01 34.
E -mail: patrik.durvik@hexagon.com
www.leica-geosystems.com

Tick Cad
Karina H. de Lichtenberg, administrerende direktør for Tick Cad ApS, tlf .: 22 58 78 07.
E-mail: kl@tickcad.dk