Tick Cad Børsen Gazelle 2020

Hvert år hyldes danske vækstvirksomheder, når Gazellevirksomhederne udnævnes. En Gazellevirksomhed defineres af Børsen ved, ”en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft en kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden”. 2020 blev året hvor Tick Cad kan fejre sin tredje Gazellekåring i træk.

”Vi er utrolig stolte over kåringen, og de resultater vi har opnået. Gazelleprisen er et udtryk for, at vi driver en sund og stabil virksomhed. At vi kåres for tredje år i træk viser, at vi er en virksomhed som forstår at udvikle og forny sig”, siger adm. direktør Karina H. de Lichtenberg

Udover gode og langvarige kunderelationer, er de seneste års vækst primært sket gennem en dybere dialog med kunderne omkring deres behov for præcision og time-to-market. Tick Cad har specifikt haft succes med implementering af 3D laser scanningsløsninger, og Tick Tool, som er virksomhedens egenudviklede værktøj, der optimerer arbejdsgangene for produktions- og design virksomheder, som anvender 3D CADsoftware.

Om Tick Cad

Tick Cad er certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction, samt skandinavisk forhandler af 3D laserscannere og software fra Leica og 3DSYSTEMS.  Siden 2013 har Tick Cad, i samarbejde med kunderne, udviklet Tick Tool, et add-on til Inventor, som sikrer ensartet struktur og sunde workflows til alle, der arbejder med 3D CAD-konstruktion, dokumentation og produktion. Tick Cad har afdelinger i Danmark og på Island.

Læs mere om Børsens Gazelle virksomheder her https://borsen.dk/gazelle/