Kære venner, kunder og samarbejdspartnere

Vi er fyldt med glæde og stolthed over at fejre vores 10-års jubilæum hos Tick Cad. Vi har haft en utrolig rejse med betydelig vækst, og vi har på få år etableret os som førende leverandør af CAD, Scan & PLM-løsninger.

Karina og Leif holder tale i anledningen af Tick Cads jubilæumI 2013 blev TickCad grundlagt af Karina H. de Lichtenberg. Allerede året efter kom Leif Jessen Hansen til, og de ejer i dag Tick Cad i fællesskab. I 2017 blev CAD ehf, Reykjavik, Island en del af Tick Cad.

De første år gik det rigtig stærkt med bl.a. flere gazellepriser og en stadig voksende medarbejderstab der i dag tæller 20 personer. Vi har helt unge medarbejdere, flere over 65 år og et bredt spektrum af nationaliteter, der tilsammen skaber et mangfoldigt og rummeligt arbejdsmiljø med højt humør.

Vores fokus på stærke relationer og værdiskabelse er hjørnestene i Tick Cad. Vi værdsætter vores kunder og forstår jeres specifikke udfordringer og behov. Som pålidelig sparringspartner er vi dedikerede til at hjælpe jer med at nå jeres mål, og sammen har vi skabt innovative og effektive løsninger.

Thomas og Bjørg på IS kontoret

Jeres succes og vækst har inspireret os

Tick Cad er konsulenthus inden for "CAD SCAN PLM". Vi leverer komplette løsninger og omfattende services, herunder rådgivning, support, installation og programmering til Autodesks software, Leicas BLK scannere og software samt Matterports teknologi til digitale tvillinger.

I en tid med stadig stigende digitalisering og teknologisk udvikling er vores viden på tværs af leverandører, standardprodukter og industrier afgørende for de innovative løsninger, der automatiserer rutineopgaver og frigiver tid til mere kreative opgaver.

Vores mission har siden starten været at hjælpe virksomheder med at realisere deres fulde potentiale. Det gør vi ved at sikre, at jeres viden forbliver i virksomheden, mens teknologien udnyttes maksimalt.

Dedikeret til førsteklasses løsninger

Vores stolthed er Tick Tool, vores egenudviklede software, der optimerer arbejdsprocesser og sikrer overholdelse af virksomhedernes standarder.

Gert og Jacob på IS kontoret

Med Tick Tool opnår vores kunder forbedret effektivitet, produktivitet og opretholdelse af høje kvalitetsstandarder.

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses løsninger og tjenester, der er skræddersyet til jeres specifikke behov og forventninger.

Vi stræber konstant efter at være på forkant med teknologisk udvikling og tilbyde de nyeste og mest avancerede løsninger inden for vores felt.

Vores mål er at være den foretrukne partner for jeres virksomhed, der kan hjælpe jer med at navigere i den digitale transformation og udnytte teknologiens muligheder til jeres fordel.

Tak for jeres støtte, tillid og samarbejde i løbet af vores første 10 år. Vi ser frem til mange flere år med partnerskab, innovation og fælles succes.

Sammen kan vi fortsætte med at gøre en forskel!

På vegne af hele teamet i Tick Cad,

Karina H. de Lichtenberg