TEKFA tick cad

TEKFA A/S rustet til fremtiden med Inventor, Vault og Tick Tool Manage

TEKFA A/S er en Ingeniør- og produktionsvirksomhed, der leverer systemløsninger til dosering og håndtering af pulver og granulater indenfor en række forskellige brancher. Virksomheden arbejder løbende med effektivisering af arbejdsgangene i projekterne. Gennem optimering af Autodesk Inventor og Vault via Tick Tool Manage, har man opnået et nyt niveau og skabt bedre overblik i projekterne. 

Effektive arbejdsgange, skaber lyse udsigter

Hos TEKFA A/S tegnes alt i Autodesk Inventor, som er omdrejningspunktet i et tilgængeligt og forbundet produktudviklingssystem. Tick Tool Manage til Inventor, hjælper virksomheden med at organisere projekterne, og give et endnu bedre udgangspunkt for kommunikationen med både kunder og underleverandører. Med Autodesk Vault kan virksomheden hurtigere gennemføre korrekte og gennemarbejdede konstruktionsforløb ved at genbruge data fra tidligere projekter.

Som en ekstra dimension er man snart på plads med en integration til virksomhedens ERP-system. Dette vil gøre TEKFA i stand til mere effektivt at konstruere og producere projekterne, samt bidrage til en hurtigere dialog med kunderne. Alt sammen del af flere tiltag som TEKFA har igangsat, der gør virksomheden mere konkurrencedygtig og skaber lyse udsigter for fremtiden.

”Vi er skiftet til Tick Cad fordi vi ønskede en leverandør der er nem at tale med, og som havde et godt værktøj og det synes vi, at vi har fået med Tick Tool Manage.” Kasper Borup Andersen, Direktør, Tekfa A/S.

Se med her, hvor Direktør Kasper Borup Andersen fortæller om Tekfas brug af Autodesk Inventor, Vault og Tick Tool Manage, og hvordan løsningen har løftet virksomheden, samt hvilke muligheder man kigger ind i fremover med løsningen.

Har din virksomhed behov for opsætning af Vault, Inventor, Tick Tool eller integration med virksomhedens ERP- system, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.