Proces Integration digitale tvillinger Tick Cad

Process Integration effektiviserer arbejdsgangene med Autodesk Product Design & Manufacturing Collection og 3D Laserscanning.

Process Integration er et Ingeniør- og Entreprenørfirma, der leverer industrielle procesanlæg i hele verden. Virksomheden tilbyder one-stop-shopping løsninger, der dækker alle services i projektfaserne – lige fra design, Engineering, udstyrsleverance, Installation, opstart af det endelige procesanlæg.
Process Integration har stort fokus på at effektivisere interne arbejdsgange og samtidig sikre høj kvalitet i de procesanlæg virksomheden designer og leverer hos kunderne.
Tick Cad har samarbejdet med Process Integration omkring en række optimeringsmuligheder med udgangspunkt i Autodesk PD&M Collection herunder anvendelse af Recap, og Navisworks der understøtter punktskyerne fra 3D Laserscanning.

Digitale tvillinger

Anvendelsen af 3D Laserscanning har bidraget til mere effektive arbejdsgange og en stor besparelse i de samlede rejseomkostninger, da det at have en digital tvilling der kan indsættes i Autodesks programmer, giver mulighed for at tage alle mål fra kontoret i Skanderborg og blandt andet foretage kollisions kontrol,
Fordelene ved at anvende punktskyer fra 3D laserscanning sammen med Autodesks Collection er endvidere at alle parter i projektet kan se og validere design-forslag i 3D forud for installation.

Vault

Med Autodesk Vault sikrer Process Integration at deres projekter styres centralt og det giver virksomhedens designere og ingeniører mulighed for at organisere projektdata, styre dokumentationen og løbende følge filrevisioner i projekterne.
”Tick Cad er specialister i 3D Laserscanning og integrationer til Autodesk platformen. Tick Cad har været med fra starten af vores effektiviseringsproces og bidraget med know-how og branchekendskab”

Se mere i videoen, hvor Senior Project Manager Sti Løvgreen fortæller om de effektiviseringer de har skabt i samarbejdet med Tick Cad og læs mere om Proccess Integration her