LSS - Labelling Systems Scandinavia A/S strategiske mål er at øge omsætningen med 50% frem imod 2025. Til dette har virksomheden fundet den helt rigtige software-løsning til at understøtte konstruktions- og dokumentationsflowet i samarbejde med Tick Cad.

LSS logo


LSS er markedsledende dansk virksomhed med mere end 40 års erfaring indenfor udvikling af maskiner til etiketpåsætning og mærkning af produkter, særligt til medicinal- og fødevareindustrien. Virksomheden leverer med andre ord produkter til brancher, der er strengt regulerede, og hvor kunderne konstant bliver mødt med høje krav til dokumentation for kvalitet og compliance. Overholdelse af disse krav er afgørende for, at LSS’ kunder kan opnå den nødvendige certificering og license-to-operate.

Samtidig indgår LSS som en spiller på et globalt marked, hvor konkurrencen er høj, og priserne hele tiden er under pres. Med et ufravigeligt princip om at bevare det høje kvalitetsniveau, og kunne fokusere på kerneopgaverne og desuden holde målsætningen om at øge omsætningen med 50% procent frem imod 2025, har LSS derfor brug for en konstruktions- og dokumentationsløsning, der både optimerer egne leverancer og arbejdsgange, samt giver LSS´s kunder en ekstra service, som fremmer virksomhedens konkurrenceevne.


Autodesk Inventor & Vault

LSS benytter Autodesk Collection, særligt Inventor Professionel og Vault Professionel. Når LSS benytter Inventor, betyder det naturligvis, at virksomheden har adgang til det bedste software til design af de specialiserede etiketteringsmaskiner, som kunderne efterspørger. Samt med implementering af Vault Professionel kan LSS væsentlig nemmere genbruge designs af delkomponenter.

Mechanical Engineering Manager, Martin Sonne Sørensen understreger, at det både medfører markante tidsbesparelser – og dermed lavere produktionsomkostninger – men også signifikant færre fejl i produktionen.

” Vi sparer cirka 4 timers indtastning på hvert projekt, vi afleverer ved at benytte Tick Tool”
Mechanical Engineering Manager, Martin Sonne Sørensen, LSS

LSS - Labelling Systems Autodsk Inventor Vault Tick Cad

Med implementering af Autodesk Vault Professionel og jobprocesser, har LSS altid fuld kontrol over revisioner og historik i konstruktions- og udviklingsfasen. Desuden deler LSS nem dokumentation med leverandører og kunder, hvilket er væsentlig for optimerede arbejdsgange og høj sikkerhed i alle arbejdsprocesser.

Tick Tool

Som bindeled mellem Inventor, Vault og Business Central benytter LSS Tick Cads særligt udviklede softwareløsning; Tick Tool. Tick Tool er et standard add-on til Inventor som effektivt sikrer overblik og 1-kliks oprettelse og opdatering af al downstream dokumentation. Yderligere har Tick Tool et super enkelt grafisk interface, der giver visuel sikkerhed for valide data.

For LSS betyder det, at de med et standard tool sikrer, at produktionskritiske løsninger holdes opdateret i forhold til Inventor og Vault releases, servicepacks samt ændringer i kundebehov.

”Vores kunder skal bruge præcis og fyldestgørende dokumentation, der verificerer, at udstyret er designet, fremstillet og fungerer i henhold til alle URS-krav. Med Tick Tool kan vi nemt og hurtigt samle præcis den type dokumentation, de har behov for i de rigtige formater”.
Martin Sonne Sørensen, Mechanical Engineering Manager, LSS

LSS - Labelling Systems Tick Tool Tick Cad

Den samlede løsning er en væsentlig del af fundamentet for LSS Labelling Systems Scandinavia A/S vækststrategi, og skulle der opstå yderligere behov for at optimering af løsningen, er valget af både software og partner det rigtig match.

”Når vi støder på et problem, som vi ikke kan løse med almindelig software, så kan Tick Cad altid hjælpe os med at lave en ekstra knap eller et værktøj, der kan løse det”.
Mechanical Engineering Manager, Martin Sonne Sørensen, LSS

Softwareprodukter:

Autodesk PD&M Collection
Autodesk Vault Professionel
Tick Tool

For yderligere information omkring løsningen kontakt:

Martin Sonne Sørensen, LSS tlf.: 70 20 25 00

Karina H. de Lichtenberg, Tick Cad tlf.: 72 118 184

Har din virksomhed behov for rådgivning eller opsætning af Autodesk Inventor, Tick Tool eller integration med virksomhedens ERP- system, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.