Leica cyclone field 360 quick plan Tick Cad

Leica Cyclone FIELD 360 Quick Plan forenkler dine arbejdsgange

Leica Cyclone FIELD 360 hjælper med at øge produktiviteten i marken, ved at give brugerne mulighed for, på stedet, at se og kontrollere scanningsdata, tilføje forskellige GeoTags og automatisk justere opsætningerne. Hovedformålet med Cyclone FIELD 360 har altid været at forberede scanningsdata på stedet, og at spare efterbehandlingstid senere på kontoret. Med introduktionen af Quick Plan kan der for første gang oprettes en færdig leverance direkte i marken.

Quick Plan er et tilføjelsesprogram, der kan aktiveres i Cyclone FIELD 360-appen, og som forbedrer dit eksisterende 3D capture workflow. Det giver hurtige resultater når du indhenter data, og det giver brugerne mulighed for at oprette rum ved at ’swipe’ langs væggene, i de indhentede data. Brugere kan definere døre og vinduer, eksportere en 3D-model og dele data med projektmedarbejdere på kontoret.

Se videoen herunder hvor nemt du arbejder med Quick Plan
Vil du vide mere omkring mulighederne, så tilmeld dig et af Tick Cads "Grow Your Business" webinarer, hvor vi fortæller og viser hvordan du øger effektiviteten i dine scanningsopgaver.

Læs også:

Dokumentation, tidsbesparelser og fremtidssikring med 3D laserscanning

3 vigtige fordele ved at bruge 3D laserscanning til opmåling

Fra 3D scan til punktsky på rekordtid

Scan med Matterport og Leica BLK360 sammen