Vidste du, at du kan bruge Leicas BLK360 scanner sammen med Matterports Capture app?

Med Matterports Capture app kan du scanne direkte til Matterports cloudløsning, som sørger for at samle din punktsky. Du sparer tid, som du kan bruge på andre opgaver. Når samlingen af punktskyen er klar, modtager du en mail og du er klar til download. Nemt og effektivt.

Det bedste fra to verdner giver dig et setup, der giver dig konkurrencemæssige fordele i dine scanningsopgaver. BLK360 scanneren er brugervenlig, har en høj nøjagtighed og har hurtige scanningsfunktioner i fuld farve, mens Matterport app’en giver en super-enkel og hurtig capture, der gør scanning let for enhver bruger, uanset fagligt niveau.

3 konkrete fordele med Leica BLK360 og Matterports capture app

  • Brugervenligheden: Matterport Capture app'en giver dig en intuitiv proces på iPad’en, hvor du via en plan på displayet får visualiseret de registrerede scanningspunkter. Efterfølgende har du ingen besværlige og tidskrævende arbejdsrutiner med at få sammensat din scanning. Punktskyen genereres automatisk i Matterport cloudløsningen.

  • Real time feedback: Ved hjælp af Matterport Capture app’en overføres data hurtigt til din iPad, og din første korrektur af data kan du lave onsite. Under hele scanningen kan du følge med i hvilke områder der er dækket af de enkelte scanninger. Områder som ikke er dækket, vil blive vist med sort, og du kan nu flytte scanneren og få scannet de datapunkter der mangler. Du undgår at komme hjem med scanninger der mangler datapunkter til din punktsky.
    Det binger os videre til den sidste fordel….

  • Tidsbesparende proces: Ved at benytte Leica BLK360 scanneren med Matterport Capture app sparer du både tid og penge. Det er ikke kun ved efterbehandlingen af din scanning, at du sparer tid. Når du automatisk genererer din punktsky. Besparelsen ligger i allerhøjeste grad i, at du, mens du er i marken, har mulighed for at sikre at du får alle scanningspunkter med hjem. Du undgår at skulle tilbage og lave nye scanninger pga. manglende datapunkter.


Sådan fungerer det:

  1. Benyt Leica BLK360 scanneren og Matterport Capture app’en til at lave en unik Matterport model af dit site. Selve scanningen er simpel, hvad enten du bruger Leica BLK360 scanneren eller Matterports Pro2 3D kamera.

  2. Upload din model til Matterport Cloud (my.matterport.com) til bearbejdning og samling af punktskyen

  3. Del Matterport URL’en (web-adressen) med interessenter i dit projekt, så de eksternt kan følge dit space.

Lej Matterport kamera og Leica BLK360 scanner

Hos Tick Cad kan du leje Matterport Pro2 3D kamera og Leica BLK360 laserscanner, hvilket giver dig stor fleksibiltet i dine scanningsopgaver.

Du kan leje begge enheder samlet eller hver for sig. Begge setup inkluderer både stativ og taske, så du er klar til scanning.

Ønsker du at vide mere omkring integrationen mellem Leica BLK360 og Matterports Captue app, så tag fat i Tick Cad. Vore scanningsspecialster er klar til at hjælpe dig videre.


Eller deltag på et af Tick Cads Leica eller Matterport webinarer

Leica webinarer

Matterport webinarer


Læs også:

3 Vigtige fordele ved at bruge 3D laserscanning til opmåling

Dokumentation, tidsbesparelser og fremtidssikring med 3D laserscanning

Scan med Matterport og Leica BLK360 sammen

Leica Cyclone FIELD 360 Quick Plan