GST Denmark ApS er en udviklings- og salgsvirksomhed med mere end 15 års erfaring inden for fremstilling af landbrugsmaskiner og bearbejdning af stål. Virksomheden leverer avancerede, innovative løsninger til markarbejde i hele verden, og produkterne udvikles i samarbejde med kunderne for at sikre maksimal værdi og kvalitet.For GST Denmark handler det om stabilitet og troværdighed i forhold til kvalitet og god kundeservice.

For at sikre, at virksomheden fortsat lever op til sine værdier, er strategien at videreudvikle deres datamanagementprocesser og opretholde en frontposition i hele deres forsyningskæde.

Mens virksomheden udvikler sig og vokser, og netværket af underleverandører udvides, fokuserer virksomheden på altid at holde styr på data. Dette inkluderer tegningsmaterialer, revisioner, underleverandørafhængige versioner af data, osv.

Derfor søger ledelsen en løsning, der kan støtte GST Denmark i at håndtere data og hele produktets livscyklus.

 

Tæt samarbejde og datakontrol - altid

GST ønsker at kunne:

  • Administrere data og processer
  • Have fuld kontrol over produktlivscyklusser
  • Lancere bedre produkter hurtigere samtidig med at levere fremragende kundeservice

Dette inkluderer overblik over workflows til håndtering af ændringer, så afdelinger og underleverandører kan drage fordel af data, mens man sikrer, at alle revisioner er opdaterede, samt at data distribueres til de rette personer på det rette tidspunkt.

Målet for GST Denmark er et yderligere styrket samarbejde og genbrug af design, reduktion af fejl og øget produktivitet med centraliseret datamanagement.


Overblik med Tick Tool

Med fokus på at håndtere data og styrke styringen af produktlivscyklusser, henvendte GST Denmark sig til Tick Cad for en omfattende løsning. En kombination af Autodesk Product Design & Manufacturing Collection og Vault Professional blev implementeret med Tick Tool som et tilføjet værktøj til oversigt og hurtig håndtering af dokumenter.

Sammen håndterer de tre programmer:

  • Innovation og løsningsdesign
  • Styring og kontrol af revisioner og data, hvilket sikrer, at underleverandører altid ved, at de bruger den nyeste version. Samtidig kan GST Denmark holde styr på, hvem der har adgang til hvad og hvilke revisioner der bliver brugt i hele forsyningskæden.
  • Fuld oversigt og nem adgang til opdatering af data.

 

Korrekte data i alle led


I dag drager GST Denmark fordel af sin softwareopsætning, der overvåger produktdatahåndtering og produktlivscyklushåndtering. Produkter og produktdele fremstilles globalt på den mest optimale måde. Underleverandører ved altid, hvilke revisioner de skal bruge, mens GST Denmark har fuld kontrol over den distribuerede data. Det er både bæredygtigt og kvalitetssikrende.

Selv når fremstillingen af forskellige dele varierer fra underleverandør til underleverandør, håndteres data automatisk, og slutbrugeren får en perfekt fungerende maskine. Derfor lever virksomheden fortsat op til sine værdier om kvalitet og service, både over for kunder og partnere samt medarbejdere og ledelse.


Klar til fremtiden

GST Denmark satte sig for at styrke sine operationer og støtte produktdatahåndtering sammen med produktlivscyklushåndtering. Fordelene er omfattende og omfattende og fører ultimativt til et højt niveau af kvalitet og service, samtidig med at samarbejdet på tværs af forsyningskæden styrkes.

GST Denmark er klar til yderligere vækst og internationale ekspansioner i fremtiden.