Tick Cad CSR 2019

Med en vækst på over 313% er Tick Cad kåret som gazellevirksomhed af Børsen for andet år i træk. Samtidig er virksomheden blevet belønnet for social ansvarlighed af HORSENS Alliancen.  Gazellen er en pris, Børsen giver til danske virksomheder, der har mere end fordoblet deres omsætning i løbet af de seneste fire år. Tick Cad blev sidste år tildelt prisen for første gang, og væksten er siden fortsat i et højt tempo. Derfor har virksomheden nu modtaget prisen for andet år i træk.

CSR er forkortelsen for ”Corporate Social Responsibility”. CSR-prisen CSRpeople er HORSENS Alliancens CSR-mærke, og prisen uddeles til virksomheder i Horsens, som tager socialt ansvar.

Ifølge adm. direktør Karina H. de Lichtenberg skal de to priser dog ikke ses adskilt. Hos Tick Cad er netop virksomhedens værdier og menneskesyn nemlig med til at skabe den vækst, som nu er baggrunden for firmaets anden gazellepris.

Anstændighed, ansvarlighed og inklusion
Tick Cad anstrenger sig for at opfylde FN’s ottende verdensmål, som sigter mod at skabe ”anstændige jobs og økonomisk vækst.” Hos Tick Cad vægtes ikke blot faglige kompetencer højt, men også medarbejdernes personlighed, holdninger og værdier. Dette er med til at skabe en sund dynamik i virksomheden. En inkluderende filosofi gennemstrømmer hele virksomheden.

Tick Cad har bl.a. et tæt samarbejde med VIA Horsens, hvorfra fem praktikanter siden 2016 har fået chancen for at afprøve deres akademiske kompetencer i virksomheden. Flere af disse er efterfølgende fortsat enten som studentermedhjælpere eller i fast ansættelse. I foråret 2019 ansatte Tick Cad desuden for første gang en voksen elev til salgsteamet. 

Den inkluderende filosofi er også tydelig, når man kigger på sammensætningen af virksomhedens medarbejdere. Staben består af medarbejdere fra så forskellige steder som Iran, Færøerne, Ungarn og Island foruden Danmark. Derudover er fordelingen mellem kønnene 50/50.

Gode løsninger til Tick Cads kunder
På produktsiden skyldes Tick Cads succes bl.a. en udvidelse af virksomhedens portefølje med 3D-scanning samt Tick Tool – et stykke software til optimering af arbejdsgangene for produktions- og designvirksomheder, der anvender 3D CAD-software. 

”Vi kunne dog ikke have gjort det uden vores gode, langvarige relationer med vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere. En stor tak til dem,” siger Karina H. de Lichtenberg.

For yderligere oplysninger:
Karina H. de Lichtenberg, adm. direktør
E-mail: kl@tickcad.dk
Tel: 72 118 184
www.tickcad.dk