På Statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag den 11. marts offentliggjorde regeringen en række vidtgående initiativer, som har til formål at stoppe spredningen af coronavirus. På dette pressemøde kom Statsministeren også med en opfordring til private virksomheder om at udvise ansvarlighed og støtte op om regeringens og Sundhedsstyrelsens fælles plan for Danmark.

Det har stor betydning for os alle de næste uger frem, hvor mange af os vil have hjemmearbejdsplads for at inddæmme risikoen for smitte så meget som overhovedet muligt. Danmark er heldigvis et af de mest digitaliserede lande i verden hvilket betyder, at Tick Cad fortsat kan yde en høj kundeservice via anvendelse af Microsoft Teams til eksterne møder, TeamViewer til support og undervisning, samt håndtering af projekter i skyen og ikke mindst telefon til kommunikation.

Aftaler står ved magt og Tick Cad bibeholder fuldt aktivitetsniveau

For kunder og forretningsforbindelser, der har mødeaftaler med Tick Cads medarbejdere i kalenderen, betyder det ikke, at de planlagte møder er aflyst. Alle vil snarest muligt blive kontaktet direkte for at aftale nærmere om mødeform.

Alle kundeopgaver vil blive udført i henhold til de indgåede aftaler. Der er ene og alene tale om ændring af den lokation, hvorfra opgaven bliver løst.

Alle der har booket kursus vil blive kontaktet i den nærmeste fremtid med mulighed for, at udsætte eller finde en online løsning, der passer dig.

Husk at vi tilbyder online undervisning, hvor du kan får et brush-up på netop dine udfordringer, så book et online kursus og hente ny viden samt inspiration hjemmefra foran computeren.

I Tick Cad tilstræber alle medarbejdere i øvrigt at overholde myndighedernes anbefalinger om at handle ansvarligt og undlade at deltage i unødige forsamlinger, møder, ferier eller andre aktiviteter, der kan øge risikoen for smittespredning.

Lad os passe godt på hinanden og har du brug for support, kontakter du os som du plejer på tlf. 72 118 184 eller support@tickcad.dk