CAD Partner er en teknisk tegnestue stiftet i marts 2002 med speciale indenfor brand-orienteringsplaner og indretnings-/flugtvejsplaner samt teknisk dokumentation indenfor El-, vvs, ventilation og konstruktion
.

CAD Partner logo

BIM til byggeri

Indehaver Beata Gluszkiewicz står i spidsen for et dynamisk team af kompetente medarbejdere, der blandt andet skal levere BIM – Building Information Models til CAD Partners kunder indenfor byggeriet. Her efterspørges

  • Optegning af detalje-tegning
  • Visualisering
  • Modellering af el-, vvs-, ventilations- og brandplaner
  • Udarbejdelse af 3D objekter/families
  • Produktionstegninger
  • On-site assistance på kontor og byggepladsen
  • Projektassistance i alle byggeriets fag og faser

Tick Cad er løbende sparringspartner på muligheder for optimering af designprocesserne med værktøjerne i Autodesks AEC Collection og bistår med undervisning, opsætning og support i forbindelse med nye projekter og opgradering af CAD-installationen.

Høj service og langvarige relationer

Det er bygherre der skal sikre, at klassifikationen indeholder det, han har behov for til den efterfølgende drift og vedligeholdelse. 3D komponenterne skal derfor navngives rigtigt og projektere BIM modellen i det tilsvarende informationsniveau. Det er disse krav til klassificeringen CAD-Partner har specialiseret sig i at levere.

”Der skal leveres god og høj service, integritet, ærlighed og dygtighed!”

Målsætningen ved CAD Partner er tydelig og referencelisten vidner om at Skanderborg virksomheden står fast på målsætningen.

Med Tick Cad som sparringspartner på support og rådgivning sikrer CAD Partner at medarbejderne løbende får sparring på projekterne og at opdateringer til CAD-installationen bliver implementeret.

Langvarige relationer til kunder og leverandører giver stabilitet og tillid, hvilket gør det muligt at levere komplekse løsninger med fokus på den gode løsning.

CAD Partner har været kunde hos Tick Cad siden 2017.