matterport Leica BLK360 Tick Cad spar tid

Med det bedste fra to verdener får du konkurrencemæssige fordele ved scanningsopgaver.
Matterport Pro2 3D-kameraet og Leica BLK360 er komplementære scanningsenheder. Du kan bruge dem sammen til at oprette en visualisering og downloade en punktsky. Hvilken enhed du vælger, afhænger af hvad du scanner, og hvad dine behov er i den enkelte opgave.

Nedenfor får du 3 konkrete fordele ved at anvende Leica BLK360 sammen med Matterport

  • Høj præcision: BLK360 scannerens rækkevidde er ca. 60 meter og 99,9 % nøjagtighed. Fungerer perfekt i direkte sollys. Det gør scanneren ideel til scanning af områder som fx. byggepladser, store lagerbygninger, indkøbscentre, stadioner, boligblokke og facader.
  • Tidsbesparende proces: Spar tid ved at benytte Matterport Pro2 indendørs og Leica BLK360 udendørs og få en samlet punktsky og visualisering. Et Matterport scan tager ca. 18 sek. og et BLK360 scan tager ca. 3 min.
  • Brugervenlighed: Kontroller scans fra både Matterport og Leica BLK360 i Matterports Capture app. Ingen besværlige og tidskrævende arbejdsrutiner med at få sammensat din scanning. Punktskyen genereres automatisk i Matterports cloudløsning


matterport Leica BLK360 Tick Cad fordele

Hvornår skal jeg bruge Matterport kamera eller Leica BLK60 scanner eller begge?

Både Matterport og Leica-kameraerne har deres egne fordele, og du kan bruge begge enheder på samme job. Men hvornår skal man bruge Matterport kameraet fremfor BLK360 scanneren, og hvornår kan de med fordel benyttes sammen. Herunder et par retningslinjer for brugen af de to enheder. Er du i tvivl, så kontakt en af Tick Cads produktspecialister


Når du bruger enhederne i kombination til at scanne både inde og ude, får du en komplet og mere helhedsorienteret scanning af en bygning eller et anlæg.

Lej Matterport kamera og Leica BLK360 scanner

Hos Tick Cad kan du leje Matterport Pro2 3D kamera og Leica BLK360 laserscanner, hvilket giver dig stor fleksibiltet i dine scanningsopgaver. Du kan leje begge enheder samlet eller hver for sig. Begge setup inkluderer både stativ og taske, så du er klar til scanning.


Matterport Capture App

Ved at benytte Matterports Capture app kan du scanne direkte til Matterports cloudløsning, som sørger for at samle din punktsky. Læs mere her omkring fordelene ved at benytte Leica BLK360 laserscanneren sammnen med Matterports Capture app, og hvordan du kommer i gang.

Læs også:

Dokumentation, tidsbesparelser og fremtidssikring med 3D laserscanning

3 vigtige fordele ved at bruge 3D laserscanning til opmåling

Fra 3D scan til punktsky på rekordtid

Leica Cyclone FIELD 360 Quick Plan