Tick Cad udvider produktporteføljen og er nu forhandler af Leica BLK ARC.
Den unikke 3D laserscanner er udviklet med fokus på at levere en problemfri og effektiv arbejdsproces til reality capture, der skaber digitale tvillinger i 3D.

Scanneren er designet til integration med robotstyrede bæreenheder og muliggør autonom mobil laserscanning med minimal menneskelig indgriben.

Jeppe Bank, Business Development Manager, Leica Geosystems part of Hexagon, udtaler:

"Når vi udvider partnerskabet med Tick Cad, er det fordi vi tror på, at det danske og islandske marked er klar til Leica BLK ARCs avancerede teknologi. Tick Cads ekspertise inden for CAD, SCAN og PLM, samt deres erfaring med de andre Leica produkter – BLK360, BLK2GO, RTC360 – gør, at BLK ARC lander i de mest kompetente hænder."

BLK ARC i korte træk:

  • Udfører scanningsmissioner autonomt med minimal menneskelig indgriben.
  • Kan monteres på robotter, maskiner, køretøjer m.m.
  • Forbedrer robotnavigation og skaber præcise 3D-punktskyer.
  • Registrerer både statiske og mobile scanninger i en enkelt mission.
  • Kan gentage scanningsmissioner autonomt for at opdatere projektstatus.

 

BLK_Premium_Partner_bage-02

BLK ARC henvender sig til aktører inden for facility management, infrastruktur, transport og produktion. 

Med sin brugervenlige, browserbaserede brugergrænseflade kan man planlægge scanningsbaner eksternt ved hjælp af eksisterende tegninger eller BIM-modeller af bygningen – også når denne indeholder store og komplekse rum. Det gør det muligt for virksomheder at spare tid og lade BLK ARC scanne komplekse eller farlige miljøer, mens brugeren bliver på et sikkert sted.

Om Tick Cad

Under overskriften CAD SCAN PLM tilbyder Tick Cad alt inden for rådgivning, support, installation og programmering til Autodesks software, Leicas BLK scannere og software samt Matterports teknologi til digitale tvillinger.
Som Leica BLK Premium Partner har vi kompetencerne til at få dig helt i mål med 3D laserscanning.
Tick Cad har afdelinger i Horsens, Danmark og Reykjavik, Island.

Om Leica Geosystems part of Hexagon

Leica Geosystems udvikler, producerer og distribuerer produkter, systemer og software inden for måleteknologi og -services. Med en vision om at skabe en autonom fremtid for opmåling og dataindsamling udvikler Leica Geosystems løsninger, der muliggør nøjagtige, effektive og autonome processer.