Tick Cad introducerer en revolutionerende tilgang til autonom 3D laserscanning ved at kombinere Boston Dynamics' Spot-robot med Leica BLK ARC-teknologi. Denne fusion af robotteknologi og laserscanning markerer en milepæl i industrien og tilbyder en række betydelige fordele for virksomheder, der kræver præcis og effektiv dataindsamling.

De første projekter er allerede blevet afsluttet med succes, og Thomas Petersen, hundefører og scanningsansvarlig ved Tick Cad, deler sin begejstring:

IMG_6913_blurred_background
Denne teknologi er banebrydende for virksomheder med behov for præcis 3D-modellering og -scanning. Vi ser et utroligt potentiale i kombinationen af BLK ARC's laserscanningsteknologi og Spot's autonomi.

Fordele ved den nye løsning inkluderer:

  • Præcis 3D-modellering og scanning: Leica BLK ARC's laserscanningsteknologi sikrer detaljerede og pålidelige 3D-modeller af bygninger og infrastruktur, hvilket danner et solidt fundament for projektplanlægning og -udvikling.
  • Effektiv opgaveløsning: Med Spot's autonomi kan inspektioner og dataindsamling udføres hurtigt og sikkert i forskellige miljøer, hvilket sparer tid og ressourcer.
  • Automatisering af dataindsamling: Den autonome natur af løsningen reducerer behovet for manuel dataindsamling, frigør arbejdskraft til andre opgaver og øger produktiviteten.
  • Forbedret sikkerhed: Ved at udføre inspektioner i farlige miljøer med Spot og BLK ARC minimeres risikoen for arbejdsulykker og skader, hvilket forbedrer medarbejdernes sikkerhed.
  • Integration med CAD: BLK ARC's data kan nemt integreres med forskellige CAD-løsninger, hvilket strømliner arbejdsprocesserne og forbedrer kvaliteten af de endelige resultater.
IMG_6115
Med denne innovative løsning udvider vi Tick Cads kompetenceområde og er klar til at hjælpe virksomheder med at opnå deres mål om forbedret effektivitet, nøjagtighed og sikkerhed inden for CAD, Scan og PLM, Karina H. de Lichtenberg, Direktør